Ανακοίνωσε τον Σάντσο η Τσέλσι

Ανακοίνωσε τον Σάντσο η Τσέλσι

Sportal newsroom 22:25 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:28 - 31.08.2024

Η Τσέλσι ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο με τη μορφή δανεισμού από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Παίκτης της Τσέλσι είναι και με κάθε επισημότητα πλέον ο Τζέιντον Σάντσο! Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός δεν έπαιρνε τον χρόνο που ήθελε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρότι τα βρήκε με τον Έρικ Τεν Χαχ και οι Λονδρέζοι κατάφεραν να τον κάνουν δικό τους.

Οι «μπλε» έφτασαν σε συμφωνία με τους «κόκκινους διαβόλους» για την απόκτηση του Σάντσο με τη μορφή δανεισμού, ενώ στη συμφωνία προβλέπεται και οψιόν αγοράς υποχρεωτικού χαρακτήρα.

Μετατρέποντας τα όνειρα σε πραγματικότητα: Το ταπεινό ξεκίνημα, η Τσέλσι και η καριέρα του Φοφανά που θέλει η ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:24 - 31.08.2024

Μετατρέποντας τα όνειρα σε πραγματικότητα: Το ταπεινό ξεκίνημα, η Τσέλσι και η καριέρα του Φοφανά που θέλει η ΑΕΚ

Η ιστορία ενός ταλέντου από την Ακτή Ελεφαντοστού που όχι μόνο ονειρευόταν να παίξει για την ομάδα του ήρωά του Ντιντιέ Ντρογκμπά, αλλά αφιερώθηκε στη σκληρή δουλειά, κάνοντας αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Ο Νταβίντ Ντάτρο Φοφανά, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ, αναζητεί το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Αρκετοί σύλλογοι είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Σάντσο αυτό το διάστημα, όπως η Μπαρτσελόνα, η Γιουβέντους και η Ντόρτμουντ, με τον Άγγλο διεθνή εξτρέμ να αποφασίζει να συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι.

Την περσινή σεζόν ο Σάντσο μέτρησε στο πρώτο μισό της σεζόν τρεις συμμετοχές με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ στο δεύτερο μισό έπαιξε ως δανεικός στην Ντόρτμουντ, με την οποία κατέγραψε 21 συμμετοχές, πετυχαίνοντας τρία γκολ και τρεις ασίστ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!