Ανακοίνωσε τον Φέλιξ η Τσέλσι
i

©imago

Ανακοίνωσε τον Φέλιξ η Τσέλσι

Δημήτρης Χούπης 16:00 - 21.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:00 - 21.08.2024

Η Τσέλσι έκανε γνωστή την απόκτηση του Ζοάο Φέλιξ, τον οποίο ανακοίνωσε και τον υπέγραψε για έξι χρόνια με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο.

Παίκτης της Τσέλσι και επίσημα είναι ο Ζοάο Φέλιξ. Οι «μπλε» ανακοίνωσαν τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, ο οποίος επέστρεψε στο Λονδίνο μετά από περίπου ενάμισι χρόνο. Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο 24χρονος θα έχει διάρκεια μέχρι το 2031 και θα υπάρχει επιλογή ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο.

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην Τσέλσι και ανυπομονώ να ξεκινήσω. Λάτρεψα την πρώτη μου θητεία εδώ και είπα στους φίλους μου ότι θα ήθελα να επιστρέψω στην Premier League μία μέρα. Η Τσέλσι μια ευκαιρία για εμένα να βρω ένα σπίτι.

Οι μισές ομάδες της Premier League ανήκουν σε Αμερικάνους: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, οι Κινέζοι και οι Άραβες
PREMIER LEAGUE

15:06 - 21.08.2024

Οι μισές ομάδες της Premier League ανήκουν σε Αμερικάνους: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, οι Κινέζοι και οι Άραβες

Μιας και ο Ιρανός ιδιοκτήτης της Έβερτον συζητά με τον Αμερικανό, Τζον Τέξτορ, ο οποίος είναι ο βασικός μέτοχος της Κρίσταλ Πάλας, την πώληση της ομάδας από το Λίβερπουλ, η Premier League είναι έτοιμη να αλλάξει… διοικητικά σύνορα. Ήδη οι 10 από τις 20 ομάδες του αγγλικού πρωταθλήματος έχουν «αφεντικά» από τις ΗΠΑ, ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης από το 2017 έχει μεταφέρει στο Μεγάλο Νησί και το ελληνικό άρωμα.

Μετά από δύο δανεισμούς στην Τσέλσι και την Μπαρτσελόνα, χρειαζόμουν να μείνω μόνιμα σε ένα μέρος. Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για εμένα από την Τσέλσι. Είδα το τέλειο σπίτι εδώ», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Πορτογάλου διεθνή.

«Ο Ζοάο Φέλιξ είναι ταλέντο. Η ομάδα τον γνωρίζει ήδη. Το καλό είναι ότι μπορεί να παίζει σε διαφορετικές θέσεις για εμάς. Περισσότερες προσθήκες; Τα πάντα μπορούν να συμβούν, σε σχέση με το να φέρουμε ή να πουλήσουμε παίκτες», ήταν τα λόγια του Έντσο Μαρέσκα.

Την ίδια ώρα οι «μπλε» αποχαιρέτησαν τους Ραχίμ Στέρλινγκ και Μπεν Τσίλγουελ. Όσον αφορά τον Άγγλο εξτρέμ, αγωνίστηκε στην Τσέλσι για δύο χρόνια, ενώ ο Άγγλος αριστερός μπακ είναι στο Λονδίνο από το καλοκαίρι του 2020.