Ανανέωσε και επίσημα το συμβόλαιο του με την Τσέλσι ο Τσίλγουελ

Μπεν Τσίλγουελ

i

©printscreen

Ανανέωσε και επίσημα το συμβόλαιο του με την Τσέλσι ο Τσίλγουελ

Κώστας Τσιακλής • 20:04 - 11.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:11 - 14.08.2024

Ο Μπεν Τσίλγουελ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Τσέλσι και θα παραμείνει κάτοικος «Στάνφορντ» Μπριτζ μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Η Τσέλσι ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μπεν Τσίλγουελ. Ο αριστερός ακραίος αμυντικός υπέγραψε και επίσημα νέο συμβόλαιο και θα παραμείνει κάτοικος «Στάνφορντ Μπριτζ» μέχρι το 2027.

Όπως σας είχε ενημερώσει και χθες το sportal.gr, η Τσέλσι ήθελε να «δέσει» τον Άγγλο διεθνή για να βάλει τέλος στα σενάρια που ήθελαν την Μάντσεστερ Σίτι να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Το συμβόλαιο του Τσίλγουελ έληγε το καλοκαίρι του 2025 και ο Άγγλος αμυντικός υπέγραψε νέα σύμβαση που θα τον κρατήσει στους «μπλε» μέχρι τον Ιούνιο του 2027. Ο26χρονος μίλησε για την απόφαση του να ανανεώσει και είπε τα εξής: «Αισθάνομαι πολύ τακτοποιημένος στην Τσέλσι και απόλαυσα πραγματικά τον χρόνο μου στο γήπεδο εδώ, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που ο σύλλογος θέλει να είμαι μέρος του έργου μακροπρόθεσμα και είμαι πολύ χαρούμενος που υπογράφω αυτήν την επέκταση του συμβολαίου μου. Δουλεύουμε σκληρά για την επιτυχία και θα κάνω ό,τι μπορώ για να φέρω περισσότερα χαμόγελα στα πρόσωπα των οπαδών που με έκαναν να νιώσω τόσο ευπρόσδεκτος».

Ο Τσίλγουελ αποκτήθηκε από τους «μπλε» το καλοκαίρι του 2020 με περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ από τη Λέστερ. Το ντεμπούτο του με τους Λονδέζους ήταν στις 23 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους στη νίκη με 6-0 επί της Μπάρνσλεϊ για το Carabao Cup. Άξιζει να σημειωθεί ότι εκείνη τη μέρα είχε δώσει και την πρώτη του ασίστ (στον Ολιβιέ Ζιρού για το 6-0). Συνολικά ο Τσίλγουελ έχει εννέα γκολ και 12 ασίστ σε 80 εμφανίσεις.