Η Τσέλσι απέρριψε μεγάλη πρόταση της Γουέστ Χαμ για τον Γκάλαχερ

Κόνορ Γκάλαχερ

i

©PrtScr youtube

Η Τσέλσι απέρριψε μεγάλη πρόταση της Γουέστ Χαμ για τον Γκάλαχερ

Κώστας Τσιακλής • 11:18 - 25.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:41 - 14.08.2024

Η Γουέστ κατέθεσε μια μεγάλη πρόταση στην Τσέλσι για την απόκτηση του Κόνορ Γκάλαχερ ωστόσο οι «μπλε» την απέρριψαν.

Η Γουέστ Χαμ κατέθεσε πρόταση περίπου 46 εκατομμυρίων ευρώ στην Τσέλσι για την απόκτηση του Κόνορ Γκάλαχερ ωστόσο είδε τους «μπλε» να απορρίπτουν την προσφορά της αφού θέλουν περισσότερα χρήματα.

Η Γουέστ Χαμ πούλησε τον Ντέκλαν Ράις στην Άρσεναλ με ένα ποσό που θα ξεπεράσει τα 120 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα οποιαδήποτε μπόνους. Τα «σφυριά» είναι πλέον αναγκασμένα να ψάξουν για λύσεις στη μεσαία γραμμή για να καλύψουν το μεγάλο κενό που άφησε ο Άγγλος χαφ.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αλλά και διάφορα αγγλικά μέσα η Γουέστ Χαμ απευθύνθηκε στην Τσέλσι και κατέθεσε μια προσφορά για τον Κόνορ Γκάλαχερ που ξεπερνά για λίγο τα 46 εκατομμύρια ευρώ.

Οι διοικούντες των «μπλε» πάντως δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την πρόταση και έπειτα από εσωτερικές διαβουλεύσεις με τον προπονητή του συλλόγου, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, αποφάσισαν να απορρίψουν την πρόταση. Όπως αναφέρεται από τον Ρομάνο, η Τσέλσι ζητάει τουλάχιστον 58 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή.

Πριν από περίπου ένα μήνα είχε γίνει γνωστό και το ενδιαφέρον της Μπορούσια Ντόρτμουντ για τον Γκάλαχερ ωστόσο αυτή τη στιγμή η μεταγραφή μοιάζει να είναι δύσκολη αφού οι Βεστφαλοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Μάρσελ Σάμπιτσερ από τη Μπάγερν Μονάχου. Όπως είχε αναφέρει ο δημοσιογράφος του γερμανικού Sky Sport, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, το ντιλ μεταξύ των δύο ομάδων έκλεισε στα 19 εκατομμύρια ευρώ συν ορισμένα μπόνους. Σημαντικό ρόλο στην επικύρωση της συμφωνίας έπαιξε ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Σεμπάστιαν Κεχλ.

Προπονητής Μπρέντφορντ: «Άργησα στον πρώτο μας αγώνα στην Premier League επειδή έπρεπε να πάρω τους γ...νους γονείς μου από το αεροδρόμιο»
PREMIER LEAGUE

19:11 - 24.07.2023

Προπονητής Μπρέντφορντ: «Άργησα στον πρώτο μας αγώνα στην Premier League επειδή έπρεπε να πάρω τους γ...νους γονείς μου από το αεροδρόμιο»

Ο προπονητής της Μπρέντφορντ, Τόμας Φρανκ, αποκάλυψε πως άργησε να πάει στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας του στην Premier League επειδή έπρεπε να πάρει τους γονείς του από το αεροδρόμιο.

Ο Γκάλαχερ εξελίχθηκε μέσα από τις ακαδημίες της Τσέλσι ενώ δόθηκε και δανεικός σε Τσάρλτον, Σουόνσι, Γουέστ Μπρομ και Κρίσταλ Πάλας. Η κορυφαία του χρονιά ήταν πιθανότατα αυτή με τους «αετούς» με τους οποίους είχε οκτώ γκολ και πέντε ασίστ σε 39 συμμετοχές. Από την άλλη με την Τσέλσι μετράει 45 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις και έχει απολογισμό τρία γκολ και μια ασίστ.