Απίστευτο ξύλο μεταξύ παικτών της Τσέλσι και της Ρέξαμ σε φιλικό αγώνα (vid)

Τσέλσι - Ρέξαμ

Απίστευτο ξύλο μεταξύ παικτών της Τσέλσι και της Ρέξαμ σε φιλικό αγώνα (vid)

Κώστας Τόπας 10:51 - 25.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:51 - 25.07.2024

Οι παίκτες της Τσέλσι ήρθαν στα χέρια με εκείνους της Ρέξαμ σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στις ΗΠΑ.

Τσέλσι και Ρέξαμ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο «Levi's Stadium» στη Σάντα Κλάρα της Καλιφόρνια. Και μόλις στο τρίτο λεπτό του αγώνα, ξέσπασε μάχη σώμα με σώμα μεταξύ των δύο ομάδων - με τους Κόλγουιλ και ΜακΚλίν να βρίσκονται στο επίκεντρο του επεισοδίου.

Ο αμυντικός των «Μπλε» αντέδρασε έξαλλα στην καθυστερημένη πρόκληση του ποδοσφαιριστή της Ρέξαμ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αρπάξει τον Ιρλανδό από το γιακά πριν ακολουθήσει το χάος. Ο διαιτητής του αγώνα παρενέβη καθώς προσπαθούσε να χωρίσει τους δύο ποδοσφαιριστές.

Στη συνέχεια, αρκετοί παίκτες όρμησαν, συμπεριλαμβανομένου του Κρίστοφερ Ενκούκου που προσπάθησε να τραβήξει τον ΜακΚλιν μακριά από τον αντίπαλό του. Ο τεχνικός της Ρέξαμ, Φιλ Πάρκινσον, ενεπλάκη καθώς οι εντάσεις κλιμακώθηκαν.

Ο Κόλγουιλ και ο ΜακΚλιν τελικά χωρίστηκαν καθώς ο αγώνας συνεχιζόταν. Μετά τον καυγά, ο Ενκούκου άνοιξε το σκορ πριν την ανάπαυλα.

Ο Λουκ Μπόλτον ισοφάρισε τις καθυστερήσεις προτού ο Τζακ Μάριοτ δώσει στην ομάδα της League One στο προβάδισμα. Ο Σιμουανιά Ουγκοσουκβού πέτυχε στο τέλος την ισοφάριση και διαμόρφωσε το 2-2.

Η Τσέλσι συνεχίζει την περιοδεία της στις ΗΠΑ πριν από τη σεζόν το Σάββατο, όταν θα αντιμετωπίσει τη Σέλτικ, ενώ η Ρέξαμ θα συναντηθεί με το Βανκούβερ Γουάιτκαπς την Κυριακή.