Συνεχίζεται το χάος στην Τσέλσι: Δεν άντεξε κι αποχώρησε μετά από ένα χρόνο ο CEO

Κρις Γιούρασεκ - Τοντ Μπόελι

Συνεχίζεται το χάος στην Τσέλσι: Δεν άντεξε κι αποχώρησε μετά από ένα χρόνο ο CEO

Κώστας Τόπας 09:12 - 06.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:14 - 06.09.2024

Η Τσέλσι, αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Conference League, ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον CEO του συλλόγου, Κρις Γιούρασεκ, ο οποίος αποχωρεί από τους Λονδρέζους έπειτα από ένα χρόνο παρουσίας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Τσέλσι, Κρις Γιούρασεκ, αποχώρησε από τη θέση του μετά από ένα χρόνο, σε μια απόφαση που επικροτήθηκε από τους οπαδούς του συλλόγου, οι οποίοι επικρίνουν έντονα τη διαχείριση των τιμών των εισιτηρίων από τον Γιούρασεκ.

Εφτασε στην Τσέλσι τον Μάιο του 2023 από την Clearlake Capital, την εταιρεία που κατέχει μεγάλο μέρος του συλλόγου και ήταν υπεύθυνος για την επικοινωνία με τους φιλάθλους τη διαχείριση των πωλήσεων εισιτηρίων, τις χορηγίες και την ανακαίνιση του γηπέδου.

Σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο BBC, η αποχώρηση του Γιούρασεκ ήταν «σχεδιασμένη» εντός του συλλόγου και έχει πανηγυριστεί από οπαδούς εκτός αυτού.

«Είναι μια θετική αλλαγή που πρέπει να χρησιμοποιήσει ο σύλλογος για να ξαναχτίσει την εμπιστοσύνη των οπαδών», δήλωσε η πιο σημαντική ομάδα οπαδών της Τσέλσι. Εκτός από την αύξηση των τιμών των εισιτηρίων, ο Γιούρασεκ είχε να αντιμετωπίσει την Τσέλσι ξεκινώντας δύο συνεχόμενες σεζόν χωρίς κύριο χορηγό στη φανέλα της.

Εάν προσληφθεί νέος διευθύνων σύμβουλος, αυτή θα είναι η τρίτη φορά από τότε που η κοινοπραξία με επικεφαλής τον Τοντ Μπόελι αγόρασε την Τσέλσι την άνοιξη του 2022 μετά την αποχώρηση του Ρομάν Αμπράμοβιτς.

«Είμαι απίστευτα περήφανος που οδήγησα αυτόν τον ιστορικό ποδοσφαιρικό σύλλογο στο επόμενο κεφάλαιο του. Έχουμε ολοκληρώσει το καθήκον να χτίσουμε μια ομάδα τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, πράγμα που σημαίνει ότι ο σύλλογος είναι σε καλή θέση για μακροπρόθεσμες επιτυχίες. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον σύλλογο στην εκτελεστική ηγετική ομάδα που δημιουργήθηκε και είμαι ευγνώμων που έπαιξα ρόλο στην ίδρυσή της», ανέφερε κατά την αποχώρησή του από τους «μπλε» ο Γιούρασεκ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!