Επέστρεψε ο Ρις Τζέιμς στις προπονήσεις με την Τσέλσι αλλά παραμένει αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό
i

©imago

Επέστρεψε ο Ρις Τζέιμς στις προπονήσεις με την Τσέλσι αλλά παραμένει αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Δημήτρης Χούπης 17:21 - 18.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:21 - 18.10.2024

Όπως ενημέρωσε ο Έντσο Μαρέσκα ο Ρις Τζέιμς επέστρεψε στις προπονήσεις από τον τραυματισμό του, αλλά παραμένει αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Πέμπτη (24/10).

Ο Ρις Τζέιμς μετά από αρκετό καιρό που ήταν τραυματίας, επέστρεψε στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα της Τσέλσι. Όπως ενημέρωσε ο τεχνικός των «μπλε», Έντσο Μαρέσκα ο Άγγλος δεξιός μπακ δούλεψε μόνος του κατά τη διάρκεια της διακοπής για τις εθνικές και πλέον είναι έτοιμος για να γυρίσει στον αγωνιστικό ρυθμό.

«Ο Τζέιμς είναι διαθέσιμος, επιτέλους επέστρεψε. Δούλεψε κατά τη διάρκεια της διακοπής για τις εθνικές. Είναι καλό νέο, ειδικά γι' αυτόν επειδή το να είσαι τραυματίας δεν είναι κάτι καλό», ήταν τα λόγια του Ιταλού αρχικά.

Παναθηναϊκός: Τα διλήμματα ενδεκάδας και η επιστροφή Βαγιαννίδη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:31 - 18.10.2024

Παναθηναϊκός: Τα διλήμματα ενδεκάδας και η επιστροφή Βαγιαννίδη

Ο Ντιέγκο Αλόνσο και οι ποδοσφαιριστές του συνέχισαν την προετοιμασία για την έξοδο, στο Ηράκλειο, απέναντι στον ΟΦΗ με πρωινή προπόνηση την Παρασκευή. Οι θέσεις που «παίζουν» για το αρχικό σχήμα και η ενεργοποίηση του Γιώργου Βαγιαννίδη.

Στη συνέχεια ο Μαρέσκα αναφέρθηκε στο αν είναι έτοιμος να παίξει δύο παιχνίδια την εβδομάδα, τονίζοντας πως ακόμα το σώμα του δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. «Είναι περίπλοκο όταν είσαι συνεχώς τραυματίας. Δεν είναι εύκολο. Πάντα κοιτάς για μια λύση. Πιθανώς η λύση με τον Ρις είναι η ίδια με την περίπτωση του Λάβια και του Φοφανά. Δηλαδή να χρησιμοποιούνται μία φορά την εβδομάδα.

Αυτή τη στιγμή για διαφορετικούς λόγους το σώμα του Ρις δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε δύο παιχνίδια την εβδομάδα, έτσι το ένα είναι η λύση και θα προσπαθήσουμε να το καταφέρουμε», είπε στη συνέχεια.

Υπενθυμίζεται ότι η Τσέλσι θα φιλοξενηθεί από τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Πέμπτη (24/10) στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Conference League.