Τσέλσι: Ερίζουν για βασικοί οι Βέιγκα και Νέτο με τον Παναθηναϊκό

Τσέλσι: Ερίζουν για βασικοί οι Βέιγκα και Νέτο με τον Παναθηναϊκό

Λάμπρος Γκαραγκάνης 20:14 - 22.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:27 - 22.10.2024

Η λονδρέζικη ομάδα πραγματοποίησε, το πρωί της Τρίτης (22/10), την τελευταία της προπόνηση στο Κόμπαμ πριν μπει στο αεροπλάνο για την Αθήνα την Τετάρτη. Οι σκέψεις του Μαρέσκα για το αρχικό σχήμα.

Μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ, με 2-1, στο «Άνφιλντ» την περασμένη Κυριακή, για την αγγλική Premier League, η Τσέλσι ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στο Νησί για την έξοδο στο ΟΑΚΑ. Την Πέμπτη (24/10, 19:45) αντιμετωπίζει, στο Μαρούσι, τον Παναθηναϊκό για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League. Με την αναχώρηση της αποστολής των «μπλε», να είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τετάρτης.

Στο report της τελευταίας προπόνησης στην Αγγλία, στην επίσημη ιστοσελίδα των Λονδρέζων, χαρακτηρίζεται το παιχνίδι με το Τριφύλλι ως μία αναμέτρηση υψηλού προφίλ, ανάμεσα σε δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της διοργάνωσης. Υπό την καθοδήγηση του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ένζο Μαρέσκα, προπονήθηκε κανονικά ο Ρις Τζέιμς.

Ο Άγγλος δεξιός μπακ αγωνίστηκε βασικός, στο «Άνφιλντ», για 53 λεπτά, έχοντας αναρρώσει από τον τραυματισμό του. Καλές πιθανότητες ενδεκάδας έχει ο Ενκουνκού, με 3 γκολ φέτος στα προκριματικά και τη League Phase του Conference League. Οι Πορτογάλοι Ρενάτο Βέιγκα και Πέντρο Νέτο - αμφότεροι εκ των σκόρερ της Τσέλσι στην εντός έδρας νίκη επί της Γάνδης με 4-2 στην πρεμιέρα - αγωνίστηκαν ως αλλαγή με τη Λίβερπουλ. Αμφότεροι ερίζουν για τη συμμετοχή τους στη βασική ενδεκάδα, στο κέντρο της άμυνας και στο δεξί «φτερό» αντίστοιχα.

Τέλος, η Τσέλσι αναμένεται να φορέσει, για πρώτη φορά φέτος, την τρίτη της εμφάνιση σε αποχρώσεις του γκρι και του μαύρου.