Γιατί το γκολ του Πάλμερ κόντρα στη Γουλβς δεν θα έπρεπε να μετρήσει λόγω ενός ασυνήθιστου κανονισμού

Γουλβς - Τσέλσι

Γιατί το γκολ του Πάλμερ κόντρα στη Γουλβς δεν θα έπρεπε να μετρήσει λόγω ενός ασυνήθιστου κανονισμού

Κώστας Τόπας 11:21 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:28 - 26.08.2024

Ο αστέρας της Τσέλσι, Κόουλ Πάλμερ, σημείωσε ένα γκολ παγκόσμιας κλάσης εναντίον της Γουλβς την Κυριακή, αλλά τα πλάνα δείχνουν ότι το γκολ έπρεπε να είχε ακυρωθεί.

Η δεύτερη αγωνιστική της Premier League ολοκληρώθηκε την Κυριακή (25/08) μετά τη νίκη της Λίβερπουλ με 2-0 επί της Μπρέντφορντ στο «Άνφιλντ». Νωρίτερα την ίδια μέρα, η Τσέλσι πήρε την πρώτη της νίκη στη σεζόν καθώς κυριάρχησε της Γουλβς με μια εντυπωσιακή νίκη με 6-2 που είδε τους Νόνι Μαντούκε και Κόουλ Πάλμερ να λάμπουν.

Το... δικαίωμα των «μικρών» στην επιτυχία, η αφόρητη πίεση σε Αλόνσο, Αλμέιδα και το «ξενέρωμα» του Σπόραρ!
SPORTAL ORIGINALS

10:42 - 26.08.2024

Το... δικαίωμα των «μικρών» στην επιτυχία, η αφόρητη πίεση σε Αλόνσο, Αλμέιδα και το «ξενέρωμα» του Σπόραρ!

Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης στο δεύτερο Talking Points της σεζόν 2024-2025, σχολιάζουν την 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ραντεβού στις 11:00 στη web TV του Sportal!

Ωστόσο, τώρα αποκαλύφθηκε ότι το εκπληκτικό γκολ που σημείωσε ο Πάλμερ στο ματς με τους «λύκους» δεν θα έπρεπε να ισχύει λόγω ενός ελάχιστα γνωστό κανονισμού. Συγκεκριμένα το τέρμα που πέτυχε ο Άγγλος μεσοεπιθετικός, το οποίο ήταν το τρίτο του αγώνα, ήταν ίσως το καλύτερο στο παιχνίδι, καθώς εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος του τερματοφύλακα της Γουλβς, Ζοζέ Σα κι έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Απίστευτες σκηνές: Οπαδοί της Έβερτον έφτασαν ως τα τρένα για να τα ψάλλουν στους παίκτες μετά την «τεσσάρα» από την Τότεναμ
PREMIER LEAGUE

09:33 - 26.08.2024

Απίστευτες σκηνές: Οπαδοί της Έβερτον έφτασαν ως τα τρένα για να τα ψάλλουν στους παίκτες μετά την «τεσσάρα» από την Τότεναμ

Οπαδοί της Έβερτον ήταν εξαγριωμένοι μετά την βαριά ήττα με 4-0 από την Τότεναμ, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν κατά των παικτών, οι οποίοι έπαιρναν τον δρόμο της επιστροφής από το Βόρειο Λονδίνο με τρένο.

Ππως έδειξε το beIN SPORTS, η πάσα από τον τερματοφύλακα της Τσέλσι, Ρόμπερτ Σάντσες στον επιθετικό Νίκολας Τζάκσον ήταν αντικανονική και ως εκ τούτου, το γκολ του Πάλμερ έπρεπε να ακυρωθεί. Πλάνα σε αργή κίνηση που μεταδόθηκε μετά τον αγώνα δείχνει ότι η μπάλα κυλούσε όταν ο Ισπανός μεταβίβασε την μπάλα στον Τζάκσον από άουτ, κάτι που σύμφωνα με τους κανόνες της Premier League, δεν επιτρέπεται.

Σε αυτό το σενάριο, οι κανονισμοί υπαγορεύουν ότι το παιχνίδι θα έπρεπε να είχε αρχίσει ξανά, πράγμα που σημαίνει ότι το γκολ του Πάλμερ δεν θα είχε μετρήσει. Ωστόσο, ευτυχώς για τον Άγγλο και τον σύλλογό του, οι υπεύθυνοι του VAR έχουν εντολή να μην ελέγχουν για τέτοιες φάσεις και ως εκ τούτου ο διαιτητής δεν παρατήρησε ότι η μπάλα κυλούσε, με αποτέλεσμα το τέρμα του Άγγλου μεσοεπιθετικού της Τσέλσι να μετρήσει κανονικά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!