Η επιστροφή του Καντέ και η αποθέωση από τους οπαδούς της Τσέλσι για το Mini Cooper του (vid)

Ενκολό Καντέ

i

Ενκολό Καντέ/PrtScr

Η επιστροφή του Καντέ και η αποθέωση από τους οπαδούς της Τσέλσι για το Mini Cooper του (vid)

Κώστας Τόπας 13:47 - 05.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:22 - 14.08.2024

Παρά το γεγονός ότι είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της Τσέλσι, ο Ενκολό Καντέ εξακολουθεί να οδηγεί το αγαπημένο του Mini Cooper, στο οποίο εθεάθη το βράδυ της Τρίτης (04/04) μετά το ντέρμπι με την Λίβερπουλ.

Ο 31χρονος μέσος τον περασμένο Αύγουστου υπέστη σοβαρό τραυματισμό, με αποτέλεσμα να χάσει μεγάλο μέρος της τρέχουσας σεζόν. Πριν από μερικές εβδομάδες όμως, ο Ενκολό Καντέ επέστρεψε στα γήπεδα και πήρε μερικά λεπτά στον φιλικό αγώνα της Τσέλσι με την Τσάρλτον.

Την Τρίτη (04/04) ο Γάλλος χαφ πήρε φανέλα βασικού στο ντέρμπι με την Λίβερπουλ κι έδειξε ότι ο σοβαρός τραυματισμός του δεν τον επηρέασε αγωνιστικά μιας και ήταν από τους πολυτιμότερους των «μπλε» με αμέτρητα χιλιόμετρα στον χώρο της μεσαίας γραμμής. 

Οταν έφτασε η στιγμή να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης, οι οπαδοί της Τσέλσι σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και αποθέωσαν τον Ενκολό Καντέ. Ακόμα και μετά το τέλος του αγώνα, οι φίλοι των «μπλε» φώναζαν ρυθμικά το όνομά του, τη στιγμή που ο 31χρονος μέσος αποχωρούσε από το γήπεδο, οδηγώντας το Mini Cooper του.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο Καντέ χαρακτηρίζεται για την απλότητα και την ταπεινοφροσύνη του.