Τσέλσι: «Μπλε» στρατό ετοιμάζει ο Γκράχαμ Πότερ
i

Πότερ/©printscreen youtube

Τσέλσι: «Μπλε» στρατό ετοιμάζει ο Γκράχαμ Πότερ

Ανδρέας Σερεβέτας • 11:18 - 29.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:19 - 20.08.2024

Ο Πότερ έφερε σε επαφή τους παίκτες του με πραγματικούς στρατιώτες.

Ο προπονητής της Τσέλσι Γκράχαμ Πότερ ψάχνει τρόπους για να ανεβάσει αγωνιστικά τους παίκτες του. Μετέφερε την ομάδα σε μια στρατιωτική βάση κοντά στην πόλη Liss στο Hampshire την Τρίτη. Το Bordon and Longmoor Military Camp είναι επιχειρησιακό στρατόπεδο εκπαίδευσης με μακρά ιστορία στις ένοπλες δυνάμεις. 

Δεν έλειψαν τα πειράγματα των οπαδών στο διαδίκτυο προς τον προπονητή των «μπλε», τον οποίο παρομοιάζουν με τον Τσακ Νόρις! 

Η Τσέλσι «εκρήγνυται»: Τον Ιανουάριο έχει ξοδέψει σε μεταγραφές τα περισσότερα από τo Big-5 της Ευρώπης
PREMIER LEAGUE

09:08 - 28.01.2023

Η Τσέλσι «εκρήγνυται»: Τον Ιανουάριο έχει ξοδέψει σε μεταγραφές τα περισσότερα από τo Big-5 της Ευρώπης

Τα 178,5 εκατομμύρια ευρώ που επένδυσαν οι «μπλε» στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ανέβασαν τις δαπάνες της «εποχής Μπόελι» στα 460,5 εκατομμύρια ευρώ, σπάζοντας ένα φράγμα που δεν είχε ξαναδεί στο ποδόσφαιρο...

Σκοπός του Πότερ ήταν να βελτιώσει το ομαδικό πνεύμα των παικτών του και να βοηθήσει τους νέους, που αποκτήθηκαν πρόσφατα με μεταγραφή, να εγκληματιστούν πιο γρήγορα. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι δεν πέρασαν από το στίβο μάχης αλλά έκαναν κάποιες ασκήσεις για να ακονίσουν το μυαλό τους. Ο Πότερ ήθελε να αξιοποιήσει την αγωνιστική απραξία του Σαββατοκύριακου, προσφέροντας στους παίκτες του κάτι διαφορετικό.