Σοκ και δέος: Ο Πάλμερ έβαλε και τα τέσσερα γκολ της Τσέλσι σε 20 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο με την Μπράιτον!

Φωτ. IMAGO

Σοκ και δέος: Ο Πάλμερ έβαλε και τα τέσσερα γκολ της Τσέλσι σε 20 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο με την Μπράιτον!

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 17:59 - 28.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:15 - 28.09.2024

Την εμφάνιση της ζωής του κάνει ο Κόουλ Πάλμερ, ο οποίος μέσα σε ένα εικοσάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο με την Μπράιτον έχει πετύχει και τα τέσσερα γκολ της Τσέλσι, γράφοντας ιστορία.

Δεν ξανάγινε! Ο Κόουλ Πάλμερ γράφει ιστορία και αφήνει όλη την Αγγλία -η μάλλον όλη την Ευρώπη- με το στόμα ανοιχτό, πραγματοποιώντας μία ασύλληπτη εμφάνιση, που θα τη συζητάμε για πολλά χρόνια.

Ο 22χρονος άσος έκανε κάτι το οποίο δεν έχει ξανακάνει ποτέ κανείς στην Premier League. Πέτυχε τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο! Όχι τέσσερα γκολ συνολικά σε ένα παιχνίδι, αλλά μόνο στο πρώτο μέρος και μάλιστα μέσα σε ένα εικοσάλεπτο.

Άφησε βαθμούς στο Νιούκαστλ η Μάντσεστερ Σίτι
PREMIER LEAGUE

16:26 - 28.09.2024

Άφησε βαθμούς στο Νιούκαστλ η Μάντσεστερ Σίτι

Χάνοντας εκατέρωθεν πολλές προσπάθειες, Νιούκαστλ και Μάντσεστερ Σίτι πήραν από έναν βαθμό (1-1), στο ματς της 6ης αγωνιστικής της Premier League. Χαμένη της υπόθεσης η φιλοξενούμενη, η οποία κινδυνεύει να εκθρονιστεί από την κορυφή.

Συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση της Τσέλσι με την Μπράιτον στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για την 6η αγωνιστική της Premier League ο Κόουλ Πάλμερ αρχικά ισοφάρισε σε 1-1 για τους «μπλε» στο 21ο λεπτό, έπειτα από επτά λεπτά έκανε το 2-1, στο 31' έκανε το 3-1 και στο 41' έδωσε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους, κάνοντας το 4-2.

Τέσσερα γκολ μέσα σε είκοσι λεπτά στο πρώτο ημίχρονο. Κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ μέχρι σήμερα. Αλλά ήρθε ο Κόουλ Πάλμερ μόλις στα 22 του χρόνια να γράψει το όνομα του με χρυσά γράμματα (όχι μόνο) στην ιστορία της Τσέλσι, αλλά και στης Premier League.