Ανατροπή στην ανατροπή: Ο Γκάλαχερ μένει στην Τσέλσι, παρά το tweet της Ατλέτικο!

Κόνορ Γκάλαχερ

Ανατροπή στην ανατροπή: Ο Γκάλαχερ μένει στην Τσέλσι, παρά το tweet της Ατλέτικο!

Κώστας Τόπας 12:50 - 12.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:50 - 12.08.2024

Η μετακίνηση του μέσου της Τσέλσι, Κόνορ Γκάλαχερ στην Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον «αέρα», εν μέσω νέου δράματος στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Η Τσέλσι έχει έρθει εδώ και καιρό σε συμφωνία με την Ατλέτικο για την πώληση του Κόνορ Γκάλαχερ έναντι 35 εκατομμυρίων ευρώ. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε βρίσκεται στην τελική ευθεία επίσης για την απόκτηση του Χούλιαν Άλβαρες από την Μάντσεστερ Σίτι έναντι σχεδόν 100 εκατομμύριων ευρώ.

Οσον αφορά την περίπτωση του Γκάλαχερ, πριν από μερικές ημέρες η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε αναρτήσει φωτογραφία του με τη φανέλα της, δείχνοντας ότι η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων είχε ολοκληρωθεί. Ωστόσο, όπως έχουν τα πράγματα αυτή η μεταγραφή δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί!

Σύμφωνα με τον έγκυρο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, το πρόβλημα έγκειται στο ότι οι Λονδρέζοι δεν κατάφεραν τελικά να καταλήξουν σε συμφωνία με τους «ροχιμπλάνκος» για τον Σάμου Ομορόντιον. Και όλα αυτά, παρά το γεγονός ότι παρότι πλησιάζουν στην απόκτηση του Ζοάο Φέλιξ.

Με αυτόν τον τρόπο, η περίπτωση του Κόνορ Γκάλαχερ φαίνεται πως έχει επηρεαστεί και όλα αλλάζουν. Ο Άγγλος διεθνής μέσος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Μαδρίτη, αφού οι δυτικοί Λονδρέζοι είχαν αποδεχθεί αρχικά την προσφορά των Ισπανών.

Τώρα όμως, τόσο η Τσέλσι όσο και η Ατλέτικο δεν φαίνεται πως είναι αισιόδοξες ότι η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!