Ο Ονάνα στη λίστα της Τσέλσι

Αντρέ Ονάνα

i

©Photo by Stefano Guidi/Getty Images

Ο Ονάνα στη λίστα της Τσέλσι

Sportal newsroom 10:05 - 01.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:28 - 14.08.2024

Στην αναζήτηση για τερματοφύλακα είναι η Τσέλσι με το όνομα του Αντρέ Ονάνα να είναι στη λίστα της ομάδας του Γκρέιαμ Πότερ.

Να βελτιώσει το ρόστερ της ενόψει της επόμενης χρονιάς θέλει η Τσέλσι, ξεκινώντας από τώρα την αναζήτηση. Για τη θέση του τερματοφύλακα λοιπόν οι «μπλε» καλοβλέπουν τον Αντρέ Ονάνα της Ίντερ, ο οποίος αποτελεί και τον νούμερο ένα στόχο.

Η Εντουάρ Μεντί φαίνεται ότι μπορεί να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Λονδίνου, ενώ ο Κέπα Αριθαμπαλάνκα δεν έχει πείσει ακόμα τους ανθρώπους της Τσέλσι ότι μπορεί να ξαναγίνει ο νούμερο ένα τερματοφύλακας του συλλόγου. Σύμφωνα λοιπόν με το Gazzeta dello Sport η ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ έχει δείξει το ενδιαφέρον της για τον Καμερουνέζο γκολκίπερ, με το ποσό που είναι διατεθειμένη να δώσει να είναι στα σαράντα εκατομμύρια ευρώ. 

Μαζί με τα χρήματα οι «μπλε» θέλουν να δώσουν και δύο παίκτες, με τον έναν είναι ήδη στην Ίντερ. Ο Ρομελού Λουκάκου λοιπόν ανήκει στη Τσέλσι, αλλά αγωνίζεται ως δανεικός στην ομάδα του Μιλάνου και οι διαπραγματεύσεις για να παραμείνει εκεί συνεχίζονται. Ο Βέλγος είναι πιο πιθανό να βρει χρόνο στους «νερατζούρι» παρά στο Stamford Bridge, οπότε είναι πιθανό να μείνει στο San Siro. 

Ο άλλος παίκτης είναι ο Τρέβο Τσαλόμπα. Ο 23χρονος αμυντικός μπορεί να παίρνει λεπτά συμμετοχής, αλλά δεν έχει και την καλύτερη παρουσία, ειδικά τη φετινή χρονιά, που η Τσέλσι δεν είναι στα καλύτερά της. Έτσι κι αυτός δεν μοιάζει καθόλου απίθανο να βρεθεί στην Ιταλία για χάρη της Ίντερ.