Οι οπαδοί σοκαρίστηκαν όταν έμαθαν πόσα παιχνίδια θα χάσει ο Ρις Τζέιμς μετά την κόκκινη κάρτα εναντίον της Μπράιτον

Ρις Τζέιμς

Οι οπαδοί σοκαρίστηκαν όταν έμαθαν πόσα παιχνίδια θα χάσει ο Ρις Τζέιμς μετά την κόκκινη κάρτα εναντίον της Μπράιτον

Κώστας Τόπας 11:23 - 16.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:44 - 29.05.2024

Οι οπαδοί της Τσέλσι έμειναν έκπληκτοι όταν συνειδητοποίησαν πόσα παιχνίδια θα χάσει ο Ρις Τζέιμς μετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο παιχνίδι με τη Μπράιτον.

Μετά από μια σε μεγάλο βαθμό απογοητευτική σεζόν, η Τσέλσι τερματίζει ψηλά και βρίσκεται στα πρόθυρα να πάρει και το εισιτήριο για την Ευρώπη την επόμενη σεζόν.

Η νίκη με 2-1 επί της Μπράιτον το βράδυ της Τετάρτης ανέβασε την ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο στην έκτη θέση της βαθμολογίας της Premier League, οποία, όπως έχουν τα πράγματα, θα της εξασφάλιζε μια θέση στο Europa Conference League.

Εξαλλος ο Γκόρντον μετά την ήττα από τη Γιουνάιτεντ: «Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το νόημα του VAR» (vid)
PREMIER LEAGUE

10:37 - 16.05.2024

Εξαλλος ο Γκόρντον μετά την ήττα από τη Γιουνάιτεντ: «Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το νόημα του VAR» (vid)

Ο επιθετικός της Νιουκάστλ, Άντονι Γκόρντον εξαπέλυσε πυρά εναντίον του VAR μετά το γεγονός ότι δεν καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ του στον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ωστόσο, κόντρα στη Μπράιτον δεν κύλησαν όλα ιδανικά για τους «μπλε», καθώς ο Ρις Τζέιμς, αποβλήθηκε μετά από ένα μαρκάρισμα στον επιθετικό των «γλάρων», Ζοάο Πέδρο, στις τελευταίες στιγμές του αγώνα. Ο Τζέιμς μπήκε από τον πάγκο στο 69ο λεπτό για να καταγράψει τη δεύτερη εμφάνισή του από τον Δεκέμβριο μετά από χειρουργική επέμβαση οπίσθιου μηριαίου.

Μετά την επιστροφή του όμως στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με τους Λονδρέζους, ο Ρις Τζέιμς ετοιμάζεται να μπει και πάλι στο «πάγο». Κι αυτό διότι αντιμετωπίζει ποινή αποκλεισμού τεσσάρων αγώνων που θα εκταθεί μέχρι την επόμενη σεζόν.

Ο Άγγλος διεθνής θα εκτίσει την τυπική τιμωρία τριών αγώνων που επιβλήθηκε για βίαιη συμπεριφορά, συν έναν επιπλέον αγώνα καθώς αυτή είναι η δεύτερη φορά που αποβάλλεται αυτή τη σεζόν. Ο Τζέιμς έλαβε δύο κίτρινες κάρτες στην ήττα της Τσέλσι με 4-1 από τη Νιούκαστλ τον Νοέμβριο, η πρώτη επειδή έδιωξε την μπάλα μακριά και η δεύτερη για μαρκάρισμα στον Άντονι Γκόρντον.

Ως εκ τούτου, ο Τζέιμς θα χάσει τον τελευταίο αγώνα της Τσέλσι στη σεζόν με την Μπόρνμουθ, συν τους τρεις πρώτους αγώνες της επόμενης σεζόν.

Η Τσέλσι πρέπει να αποφύγει την ήττα την Κυριακή για να εγγυηθεί την έκτη θέση, αλλά θα μπορούσε να ανέβει στην πέμπτη και να διεκδικήσει μια θέση στο Europa League εάν κερδίσει την Μπόρνμουθ και η Τότεναμ χάσει από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.