Οι οπαδοί της Τσέλσι υποστηρίζουν τον Πότερ και του ζητάνε να τα αλλάξει... όλα! (vid)
i

Γκρέιχαμ Πότερ/PrtScr

Οι οπαδοί της Τσέλσι υποστηρίζουν τον Πότερ και του ζητάνε να τα αλλάξει... όλα! (vid)

Κώστας Τόπας 12:51 - 13.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:39 - 20.08.2024

Ψήφο εμπιστοσύνης στον Γκρέιχαμ Πότερ έδωσαν οι οπαδοί της Τσέλσι, παρά το νέο «κάζο» των «μπλε» απέναντι στη Φούλαμ, ζητώντας από τον Άγγλο τεχνικό να τα αλλάξει... όλα!

Η Τσέλσι γνώρισε ακόμη μία ήττα, αυτή τη φορά από την φορμαρισμένη Φούλαμ (2-1). Έτσι, η ομάδα του Γκρέιχαμ Πότερ έμεινε στη 10η θέση και στο -10 από την 4άδα, με την κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη, αφού ακόμα και ο κόσμος ξέσπασε κατά τη διάρκεια του ματς, φωνάζοντας «Θέλουμε πίσω την Τσέλσι μας».

Ωστόσο, μετά το τέλος του αγώνα μερίδα οπαδών των «μπλε» εξέφρασε την δυσαρέσκεια για τους παίκτες αλλά και την στήριξη της στον προπονητή των «μπλε», όχι όμως και στους ποδοσφαιριστές του. Σε βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα κοινωνικά δίκτυα, φαίνεται ο Πότερ να κατευθύνεται προς το αυτοκίνητο του μετά τη λήξη της αναμέτρησης με κάποιους φίλαθλους των Λονδρέζων να τον προσεγγίζουν.

Αυτό που του ζήτησαν ήταν να αλλάξει τα πάντα στο στρατόπεδο της Τσέλσι, προκειμένου η ομάδα να μπει ξανά σε μονοπάτια επιτυχιών. «Οι ποδοσφαιριστές είναι το πρόβλημα, όχι εσύ», ακούγεται χαρακτηριστικά από τους φίλους της Τσέλσι.