Ολοκληρώθηκε η... τράμπα Φέλιξ - Γκάλαχερ ανάμεσα σε Τσέλσι και Ατλέτικο Μαδρίτης

Ζοάο Φέλιξ

i

©imago

Ολοκληρώθηκε η... τράμπα Φέλιξ - Γκάλαχερ ανάμεσα σε Τσέλσι και Ατλέτικο Μαδρίτης

Δημήτρης Χούπης 19:48 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:01 - 19.08.2024

Η Τσέλσι έχει έρθει σε συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτηση του Ζοάο Φέλιξ, την ίδια ώρα που οι «ροχιμπλάνκος» κλείνουν τον μέσο της ομάδας του Λονδίνου, Κόνορ Γκάλαχερ.

Η Τσέλσι συμφώνησε με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος επιστρέφει στο Λονδίνο. Οι «μπλε» εδώ και λίγο καιρό είχαν έρθει σε συμφωνία με τον Πορτογάλο στους προσωπικούς όρους και όλα έδειχναν ότι η μετακίνησή του στην Αγγλία θα ολοκληρωνόταν.

Ωστόσο το... ναυάγιο της μεταγραφής του μέσου της Τσέλσι, Κόνορ Γκάλαχερ στην Ατλέτικο, χάλασε και την απόκτηση του 24χρονου από τους «μπλε». Τελικά όπως φαίνεται οι δύο ομάδες ήρθαν σε συμφωνία και ο Φέλιξ θα επιστρέψει στο Λονδίνο, υπογράφοντας συμβόλαιο έξι χρόνων συν έναν χρόνο ανανέωσης.

Ο νέος κανονισμός στην Ιταλία: «Τα ball boys δεν θα δίνουν πια την μπάλα στους παίκτες» - Πώς θα συνεχίζεται το παιχνίδι στη Serie A
SERIE A

10:52 - 16.08.2024

Ο νέος κανονισμός στην Ιταλία: «Τα ball boys δεν θα δίνουν πια την μπάλα στους παίκτες» - Πώς θα συνεχίζεται το παιχνίδι στη Serie A

Όπως στην Premier League έτσι και στη Serie A τα ball boys θα σταματήσουν να δίνουν την μπάλα στους ποδοσφαιριστές όταν αυτή βγαίνει εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Πώς θα παίρνουν κι από που θα παίρνουν την μπάλα οι ποδοσφαιριστές;

Την ίδια ώρα ολοκληρώνεται και η συμφωνία των «ροχιμπλάνκος» με την Τσέλσι για τον Κόνορ Γκάλαχερ. Η ομάδα της Μαδρίτης για να κάνει δικό της τον 24χρνο έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 42 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Άγγλος μέσος αναμένεται να ταξιδέψει στην ισπανική πρωτεύουσα μέσα στο επόμενο 48ωρο, προκειμένου να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με την Ατλέτικο.

Ο Γκάλαχερ έχει ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής της Τσέλσι, με την οποία συνολικά έχει μετρήσει 95 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, δέκα γκολ και δέκα ασίστ. Παράλληλα έχει παίξει με τη μορφή δανεισμού στην Τσάρλτον, τη Σουόνσι, τη Γουέστ Μπρομ και την Κρίσταλ Πάλας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Από την άλλη ο Φέλιξ στην πρώτη θητεία του με τους «μπλε» αγωνίστηκε είκοσι φορές με απολογισμό τέσσερα γκολ.