Στην Τσέλσι μέχρι το... 2033 ο Πάλμερ

Κόουλ Πάλμερ

i

©imago

Στην Τσέλσι μέχρι το... 2033 ο Πάλμερ

Δημήτρης Χούπης 17:35 - 13.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:35 - 13.08.2024

Ο Κόουλ Πάλμερ έχοντας ήδη συμβόλαιο μέχρι το 2030, θα υπογράψει νέο με την Τσέλσι το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι το 2033, κάτι που σημαίνει ότι ο Άγγλος μεσοεπιθετικός να μείνει στο Λονδίνο για άλλα οκτώ συνολικά χρόνια.

Για πάντα στην Τσέλσι θα μείνει ο Κόουλ Πάλμερ. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός υπέγραψε στην ομάδα του Λονδίνου το περασμένο καλοκαίρι και τη σεζόν που πέρασε, έκανε την πιο παραγωγική χρονιά στην καριέρα του. Κάπως έτσι οι «μπλε« του πρόσφεραν νέο συμβόλαιο.

Ο 22χρονος λοιπόν αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο, το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι το 2033. Το υπάρχον συμβόλαιο ήταν μέχρι το 2030, αλλά οι τρομερές του εμφανίσεις με τη φανέλα της Τσέλσι, έκανε τη διοίκηση της ομάδας να του δώσουν νέο με υψηλότερες απολαβές.

Το περασμένο καλοκαίρι η ομάδα του Λονδίνου έβγαλε από τα ταμεία της περίπου πενήντα εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρει από τη Μάντσεστερ Σίτι και μέτρησε 45 συμμετοχές, 25 γκολ και 15 ασίστ. Η καλή του εικόνα έκανε τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να τον πάρει στην αποστολή της Αγγλίας στο Euro του καλοκαιριού στη Γερμανία. Εκεί έφτασε μέχρι τον τελικό, στον οποίο σκόραρε και το γκολ της ισοφάρισης κόντρα στην Ισπανία, η οποία στο τέλος σήκωσε την κούπα κερδίζοντας με 2-1.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι, με την οποία είχε 41 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα με απολογισμό έξι γκολ και δύο ασίστ. Με τους «πολίτες» έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων τρεις Premier League και ένα Champions League.