Τσέλσι: «Ταξίδι στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό», με φόντο την Ακρόπολη (photo)

Τσέλσι: «Ταξίδι στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό», με φόντο την Ακρόπολη (photo)

Λάμπρος Γκαραγκάνης 19:15 - 22.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:22 - 22.10.2024

Οι Λονδρέζοι έκαναν ανάρτηση στα social media για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ, απέναντι στο Τριφύλλι, ανεβάζοντας μία φωτογραφία με επίκεντρο το τοπόσημο - σύμβολο της Ακρόπολης.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Τσέλσι, στο ΟΑΚΑ, για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League. Ίσως στο πιο απαιτητικό παιχνίδι που θα δώσει φέτος, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Οι Λονδρέζοι, με χρηματιστηριακή αξία που προσεγγίζει το ένα δισεκατομμύριο ευρώ, έρχονται στην Αθήνα για να ντουμπλάρουν τις νίκες τους, μετά το 4-2 επί της Γάνδης, στην πρεμιέρα, στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Αντίθετα, το Τριφύλλι άφησε δύο βαθμούς στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, μένοντας στην ισοπαλία 1-1 με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα. Η Τσέλσι προανήγγειλε το ταξίδι της στην ελληνική πρωτεύουσα, για τον αγώνα με τους Πράσινους, ανεβάζοντας μία φωτογραφία στα social media. Με λεζάντα «Ένα ταξίδι στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό», συνοδευόμενο από τη φωτογραφία της εμβληματικής Ακρόπολης των Αθηνών.

Στα σχόλια των Άγγλων φιλάθλων υπάρχουν εγκωμιαστικά σχόλια για το ευρωπαϊκό status του Παναθηναϊκού, για τους πολυάριθμους φιλάθλους των οποίων την υποστήριξη συγκεντρώνει, την ιστορική έδρα «Απόστολος Νικολαΐδης», αλλά και την ελληνική κουζίνα. Να σημειωθεί πως η Τσέλσι θα έχει τη συμπαράσταση 3.300 φιλάθλων της, στο ΟΑΚΑ.