Τελικά η Τσέλσι έχει 40 παίκτες στο ρόστερ της; Η αποκάλυψη μέσω της επίσημης φωτογράφισης

Ο Έντσο Μαρέσκα και το ρόστερ της Τσέλσι

Τελικά η Τσέλσι έχει 40 παίκτες στο ρόστερ της; Η αποκάλυψη μέσω της επίσημης φωτογράφισης

Κώστας Τόπας 08:29 - 21.09.2024

Η Τσέλσι έδωσε στο φως της δημοσιότητας την επίσημη φωτογράφιση του ρόστερ της για τη σεζόν 24/25.

Ήταν άλλη μια πολυάσχολη μεταγραφική περίοδος για την Τσέλσι αυτό το καλοκαίρι καθώς αποκτήθηκαν παίκτες όπως οι Πέδρο Νέτο, Ζοάο Φέλιξ, Κίρναν Χαλ, Φίλιπ Γιόργκενσεν, Μάικ Πέντερς, Άαρον Ανσελμίνο, Ρενάτο Βέιγκα, Κάλεμπ Ουάιλι, Μαρκ Γκίου, Τόσιν Ανταραμπιόγιο και ο Τζέιντον Σάντσο, μεταξύ άλλων.

Καθ 'όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, υποστηρίχθηκε ότι η Τσέλσι θα μπορούσε να έχει έως και 40 παίκτες στην ομάδα της λόγω των ηχηρών δαπανών της. Ωστόσο, αυτοί οι ισχυρισμοί διαψεύστηκαν την Παρασκευή όταν η ομάδα του Έντσο Μαρέσκα δημοσίευσε την επίσημη φωτογραφία της ομάδας της για τη σεζόν 24/25.

Όπως φαίνεται στην εικόνα, το ρόστερ των «μπλε» απαρτίζεται από 29 παίκτες, συνολικά. Αντιδρώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένας οπαδός είπε: «Μόλις 29 παίκτες και λένε ότι έχουμε μεγάλη ομάδα».

Ένας άλλος έγραψε στο Twitter: «Είπαν ότι έχουμε 45 παίκτες. Ουτε καν». Ένας τρίτος οπαδός πρόσθεσε: «Χαχαχα, αλλά τα μέσα ενημέρωσης λένε ότι έχουμε 40 παίκτες... 40 παίκτες για την Τσέλσι».

Μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν, η Τσέλσι έχει δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην όγδοη θέση στον πίνακα της Premier League με επτά βαθμούς.

Οι παίκτες του Έντσο Μαρέσκα απέχουν πέντε βαθμούς από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι και θα επιστρέψουν στη δράση της Premier League αυτό το Σάββατο (21/09, 14:30) για τον αγώνα με την Γουέστ Χαμ.

Μιλώντας πριν από τον αγώνα, ο προπονητής των «μπλε», Μαρέσκα είπε: «Ήταν υπέροχο και το προηγούμενο ματς. Προσπαθώ να ζω κάθε εβδομάδα και κάθε μέρα με τον ίδιο τρόπο. Επικεντρώνομαι σε πράγματα που μπορώ να ελέγξω. Η εστίασή μου είναι σε προπονήσεις και παιχνίδια.

Αυτή είναι μια καλή ομάδα. Όμως τα δύο τελευταία χρόνια τερματίσαμε 12οι και έκτοι. Χρειάζεσαι πρόοδο. Ο μόνος τρόπος για να πετύχεις κάποιους σημαντικούς στόχους είναι να είσαι συγκεντρωμένος σε παιχνίδι με παιχνίδι».

Και πρόσθεσε: «Οι προπονήσεις είναι ο μόνος τρόπος βελτίωσης των παικτών. Προσπαθούμε να τα βελτιώνουμε καθημερινά με μερικούς από αυτούς να κάνουν επιπλέον συνεδρίες στο τέλος».