Επίσημο: Τέλος ο Ποτσετίνο από την Τσέλσι
i

©Photo by Ryan Pierse/Getty Images

Επίσημο: Τέλος ο Ποτσετίνο από την Τσέλσι

Δημήτρης Χούπης 21:19 - 21.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:10 - 29.05.2024

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο μετά από μόλις έναν χρόνο αποχώρησε από την Τσέλσι, παρόλο που είχε ακόμα μία σεζόν στο συμβόλαιό του.

Παρελθόν από την Τσέλσι αποτελεί ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο. Η κακή χρονιά των «μπλε» έκανε τη διοίκηση της ομάδας να λύσει το συμβόλαιο του Αργεντινού μετά από μόλις μία σεζόν και παρόλο που είχε ακόμα έναν χρόνο στο συμβόλαιό του. Πλέον η ομάδα του Λονδίνου έχει στο μυαλό της έναν νέο τεχνικό για να αντικαταστήσει τον πρώην προπονητή της Τότεναμ.

Η Τσέλσι στο πρώτο μισό της χρονιά μάζεψε 22 βαθμούς και βρισκόταν στην 11η θέση. Ωστόσο μετά την Boxing Day η ομάδα του Λονδίνου μάζεψε 41 πόντους και τερμάτισε τελικά 6η και το καλοκαίρι θα παίξει στα προκριματικά του Conference League. Ακόμα έπαιξε σε έναν τελικό, του Carabao Cup αλλά ηττήθηκε με 0-1 από τη Λίβερπουλ.

«Είχα συμφωνήσει με τη Γιουνάιτεντ»: H μεταγραφή του Κρόος που δεν έγινε ποτέ κι άλλαξε την ιστορία – Ποιος έβαλε… φρένο για τη Premier League
PREMIER LEAGUE

20:19 - 21.05.2024

«Είχα συμφωνήσει με τη Γιουνάιτεντ»: H μεταγραφή του Κρόος που δεν έγινε ποτέ κι άλλαξε την ιστορία – Ποιος έβαλε… φρένο για τη Premier League

Ο Τόνι Κρόος θα μπορούσε να μην έχει πάρει ποτέ το αεροπλάνο για Μαδρίτη και να ήταν στην Premier League και συγκεκριμένα παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ...

Ο 52χρονος ακόμα έχει κάτσει στον πάγκο της Εσπανιόλ, της Σαουθάμπτον, της Τότεναμ και της Παρί Σεν Ζερμέν. Μεγαλύτερή του επιτυχία είναι η συμμετοχή του στον τελικό του Champions League το 2019 με την Τότεναμ, στον οποίο ηττήθηκε με 0-2 από τη Λίβερπουλ. Ενώ έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο και ένα Σούπερ Καπ Γαλλίας.

«Ευχαριστώ τη διοίκηση της Τσέλσι και τους Αθλητικούς διευθυντές για την ευκαιρία που μου έδωσαν να είμαι την ευκαιρία να είμαι μέρος της ιστορίας της ομάδας. Ο σύλλογος συνεχίζει να προχωράει μπροστά στην Premier League και την Ευρώπη στα επόμενα χρόνια», ήταν τα λόγια του Αργεντινού.