«Θα σε σκοτώσω»: Η σοκαριστική απειλή του Έντσον Άλβαρες στον Έντσο Φερνάντες

Ο Έντσον Άλβαρες με τον Έντσο Φερνάντες

i

PrtScr

«Θα σε σκοτώσω»: Η σοκαριστική απειλή του Έντσον Άλβαρες στον Έντσο Φερνάντες

Κώστας Τόπας 14:31 - 22.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:34 - 22.09.2024

Ο Έντσον Άλβαρες της Γουέστ Χαμ είχε έναν έντονο διάλογο με τον μέσο της Τσέλσι, Έντσο Φερνάντες τον οποίο κι απείλησε κατά τη διάρκεια του μεταξύ τους αγώνα.

Στην αρχή φαινόταν πως ήταν απλώς μια στιγμή έντασης. Ωστόσο, ο τόνος ανέβηκε πολύ γρήγορα. Όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος, ο Έντσον Άλβαρες και ο Έντσο Φερνάντες είχαν μια σοβαρή φραστική σύγκρουση το Σάββατο (21/09) κατά τη διάρκεια του αγώνα της Premier League μεταξύ Γουέστ Χαμ και Τσέλσι, με τους «μπλε» να πανηγυρίζουν το τρίποντο με 3-0.

Το περιστατικό έγινε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, λίγα λεπτά μετά το τρίτο γκολ που πέτυχαν οι παίκτες του Έντσο Μαρέσκα. Αφού τιμωρήθηκε για ένα φάουλ με κίτρινη κάρτα, ο Άλβαρες δεν συγκράτησε τον θυμό του, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει στον μέσο της Τσέλσι.

Αν και προσπάθησε να κρύψει τα λόγια του βάζοντας τα χέρια του στο στόμα του, τα βρετανικά ΜΜΕ αποκάλυψαν τα λόγια του: «Θα σε περιμένω. Θα σε σκοτώσω έξω, όπου θέλεις», φέρεται να είπε ο Μεξικανός διεθνής της Γουέστ Χαμ. Από την πλευρά του, ο Έντσο Φερνάντες δεν φάνηκε να επηρεάζεται από αυτές τις απειλές, πλησίασε τον αντίπαλό του για να τον χτυπήσει λίγο στην πλάτη και φέρεται να απάντησε: «Εμπρός κάνε το!»

Λίγο μετά, ο Γιούλεν Λοπετέγκι όπως φαίνεται δεν ήθελε να ρισκάρει και έστειλε τον Άλβαρες στον πάγκο. Ο Έντσο Φερνάντες συνέχισε κανονικά στον αγωνιστικό χώρο. Σε αθλητικό επίπεδο, αυτή η επιτυχία για τους «μπλε» τους επιτρέπει να ανέβουν προσωρινά ξανά στην πρώτη 4άδα της Premier League, ενώ τα «σφυριά» παραμένουν κολλημένοι στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, με μόνο τέσσερις βαθμούς στο χρόνο.

Η ομάδα του Έντσο Μαρέσκα, η οποία θα είναι αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Conference League, άνοιξε το σκορ στο 4' με τον Τζάκσον, από ασίστ του Σάντσο. Στο 18' πάλι ο Τζάκσον, αυτή τη φορά σε ασίστ του Καϊσέδο σημείωσε το 2-0 και πλέον ο δρόμος για τη νίκη είχε ανοίξει. Στο 47' ο Κόουλ Πάλμερ πέτυχε το 3-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.