Μούντρικ: «Θα τον αγοράσουμε πίσω» δηλώνει ο τεχνικός διευθυντής της Σαχτάρ

Μούντρικ

i

Τζέιμς Μίλνερ & Μιχαίλο Μούντρικ/©Photo by Laurence Griffiths/Getty Images/Ideal Images

Μούντρικ: «Θα τον αγοράσουμε πίσω» δηλώνει ο τεχνικός διευθυντής της Σαχτάρ

Sportal newsroom 19:38 - 23.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:46 - 20.08.2024

Η δύσκολη προσαρμογή του Μούντρικ στην Τσέλσι, το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ουκρανία και οι μεγάλες ικανότητες του...

Σύμφωνα και με τα λεγόμενα του τεχνικού διευθυντή της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Ντάριο Σρνα στην εκπομπή Football Ramble, ο Μιχαΐλο Μούντρικ ο οποίος αποτέλεσε το μεγάλο σίριαλ της περασμένης μεταγραφικής περιόδου, δεν έχει καταφέρει προς το παρόν να προσαρμοστεί στην Τσέλσι με αποτέλεσμα να μην έχει αποδώσει τα αναμενόμενα. 

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο ποδοσφαιριστής δεν είναι σε καλή διάθεση μετά την υπογραφή του στην Τσέλσι τον περασμένο Γενάρη. Ο 22χρονος Ουκρανός, μετακινήθηκε στο Λονδίνο έναντι 89 εκατομμυρίων λιρών για λογαριασμό των «μπλε», ρίχνοντας έτσι «άκυρο» στην Άρσεναλ τελευταία στιγμή, η οποία του είχε δείξει ενδιαφέρον από το ξεκίνημα της περιόδου των χειμερινών μεταγραφών.

«Αν κάποιος έχει σκοπό να αγοράσει ποδοσφαιριστή από την Σαχτάρ πρέπει να μας σέβεται. Ξέρουμε πως να πουλάμε και πως να αγοράζουμε παίκτες. Ο Μούντρικ είναι ένα καταπληκτικό παιδί, το οποίο προέρχεται από την ακαδημία μας και έχει πολύ ταλέντο. Δυστυχώς την δεδομένη χρονική στιγμή στην Τσέλσι, δεν διανύει την καλύτερη περίοδο, όμως έχει όλα τα προσόντα να γίνει ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Premier League τα επόμενα δύο χρόνια».

 «Η Άρσεναλ ήθελε τον Μούντρικ, όμως η Τσέλσι έδειξε να είναι πιο έτοιμη να τον αγοράσει. Σε ότι αφορά τους «κανονιέρηδες», στο τέλος της ημέρας ήταν προσωπική απόφαση του ποδοσφαιριστή να διαλέξει το στρατόπεδο των μπλε» ανέφερε ο Σρνα.

Ο Ντάριο Σρνα έκανε επίσης τον ισχυρισμό ότι η Σαχτάρ μπορεί να υπογράψει ξανά τον ποδοσφαιριστή από την Τσέλσι, δηλώνοντας:

«Δεν είναι πρόβλημα, θα τον αγοράσουμε πίσω μετά τον πόλεμο».

Τη φετινή σεζόν, ο Μούντρικ κατέγραψε 18 συμμετοχές με την φανέλα της Σαχτάρ Ντόνετσκ, έχοντας απολογισμό 10 γκολ και 8 ασίστ, ενώ με την φανέλα της Τσέλσι δεν έχει πετύχει κάτι αξιόλογο προς το παρόν στις πρώτες πέντε εμφανίσεις του.

Τέλος, ένας από τους λόγους που ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να ενθουσιάσει τους φιλάθλους της Τσέλσι, οφείλεται στις πολύ κακές επιδόσεις της ομάδας το τελευταίο διάστημα, η οποία μετρά μόλις 2 νίκες σε 11 ματς.