Τσέλσι: Θέλει και τον Μόιζες Καϊσέδο
i

Καϊσέδο/Inter fc

Τσέλσι: Θέλει και τον Μόιζες Καϊσέδο

Sportal newsroom 15:44 - 14.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:37 - 20.08.2024

Μετά το όπως φαίνεται ναυάγιο της μεταγραφής του Ένζο Φερνάντες στη Τσέλσι, οι «μπλε» έχουν στη λίστα τους και τον Μόιζες Καϊσέδο για τη θέση του κέντρου.

Τον Μόιζες Καϊσέδο για τη θέση του κέντρου έχει στη λίστα της η Τσέλσι. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian οι «μπλε» έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή από το Εκουαδόρ. 

Ο 21χρονος μέσος είναι plan B της ομάδας του Λονδίνου, καθώς ως πρώτο στόχο έχουν τον Ένζο Φερνάντες της Μπενφίκα, μια μεταγραφή που μάλλον οδεύει προς «ναυάγιο».

Τραγικό το ντεμπούτο του Ζοάο Φέλιξ; Δεν έχετε δει του Μέσι... (vids)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

15:53 - 13.01.2023

Τραγικό το ντεμπούτο του Ζοάο Φέλιξ; Δεν έχετε δει του Μέσι... (vids)

Ο Ζοάο Φέλιξ έκανε ένα τραγικό ντεμπούτο με την Τσέλσι. Προηγήθηκαν όμως ανάλογα ντεμπούτα πολλών ακόμη παικτών, όπως του Λιονέλ Μέσι και του Έρλιγκ Χάαλαντ. Το Sportal σας παρουσιάζει τα 10 χειρότερα όλων των εποχών

Όπως υποστηρίζει η αναφορά λοιπόν οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε επαφές και οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη. Η ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ δεν είναι η μόνη ομάδα που θέλει να αποκτήσει τον νεαρό ποδοσφαιριστή, καθώς έχει ακουστεί ότι και η Λίβερπουλ έχει δείξει ενδιαφέρον.

Σε περίπτωση συμφωνίας αυτή θα είναι η πρώτη επανασύνδεση του Πότερ με παίχτη του από τη Μπράιτον. Οι δυο τους συνυπήρξαν στην ομάδα του Νότου για ένα χρόνο, με τον Καϊσέδο να έχει ένα γκολ και μία ασίστ σε δέκα συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Φέτος ο μέσος από το Εκουαδόρ έχει σε 19 εμφανίσεις με επίσης ένα γκολ και μία ασίστ.  Ο 21χρονος  βρέθηκε και στην αποστολή του Εκουαδόρ στο Παγκόσμιο Κύπελλο, στο οποίο είχε αρκετά καλή παρουσία με ένα τέρμα.