Το τρικ του Κόουλ Πάλμερ στο χαμένο πέναλτι της Μπόρνμουθ που άφησε άναυδους τους οπαδούς της Τσέλσι (vid)

Μπόρνμουθ - Τσέλσι

i

PrtScr

Το τρικ του Κόουλ Πάλμερ στο χαμένο πέναλτι της Μπόρνμουθ που άφησε άναυδους τους οπαδούς της Τσέλσι (vid)

Κώστας Τόπας 10:23 - 16.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:23 - 16.09.2024

Η Τσέλσι εξασφάλισε τη δεύτερη νίκη της στην Premier League κόντρα στην Μπόρνμουθ και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στον Κόουλ Πάλμερ, παρόλο που ο Άγγλος δεν σκόραρε.

Ο Κόουλ Πάλμερ αποχώρησε από την ομάδα της Αγγλίας κατά τη διάρκεια της διακοπής των πρωταθλημάτων, για να επικεντρωθεί σε ένα «εν εξελίξει ζήτημα» στην Τσέλσι, αλλά κρίθηκε αρκετά ικανός για να ξεκινήσει εναντίον της Μπόρνμουθ.

Η ομάδα του Έντσο Μαρέσκα κυριάρχησε στην κατοχή στο Vitality Stadium, αλλά ήταν η Μπόρνμουθ που είχε τις καλύτερες ευκαιρίες, χτυπώντας το δοκάρι δύο φορές και χάνοντας με αυτόν τον τρόπο να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στους «μπλε».

Παρά την ασυνήθιστα αθόρυβη εμφάνιση με τα υψηλά του στάνταρ, οι οπαδοί πιστεύουν ότι ο Πάλμερ μπορεί να έπαιξε τεράστιο ρόλο στο χαμένο πέναλτι της Μπόρνμουθ. Ο τερματοφύλακας Ρόμπερτ Σάντσες ανέτρεψε τον Έβανιλσον, ο ρέφερι έδειξε πέναλτι και το ριπλέο δείχνει τον Πάλμερ να προσπαθεί να μπει στο κεφάλι του Βραζιλιάνου προτού τοποθετήσει την μπάλα στην άσπρη βούλα.

Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι εθεάθη συνεχώς να προσπαθεί να επηρεάσει με τον παίκτη των 40 εκατομμυρίων λιρών πριν τον απωθήσουν οι συμπαίκτες του, λίγα λεπτά πριν ο Σάντσες αποκρούσει το χτύπημα.

Οι οπαδοί επαίνεσαν τον Πάλμερ για τα «παιχνίδια του μυαλού» του που μπορεί να συνέβαλαν στο χάσιμο και να βοήθησαν την Τσέλσι να ανέβει στον πίνακα παίρνοντας αυτή τη σπουδαία νίκη.

«Αυτός ο τύπος είναι μια ιδιοφυΐα», έγραψε χαρακτηριστικά ένας οπαδός, για να σχολιάσει ένας άλλος στο Twitter: «Ο Πάλμερ ο παίκτης του αγώνα επειδή μπήκε στο κεφάλι του Έβανιλσον πριν από το πέναλτι».