Τσέριν: «Να δώσουμε το 100% για τον κόσμο μας»

Τσέριν: «Να δώσουμε το 100% για τον κόσμο μας»

Sportal newsroom 19:57 - 28.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:08 - 28.08.2024

Ο Άνταμ Τσέριν εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι με τη Λανς, με τον 25χρονο μέσο να στέκεται στο γεμάτο ΟΑΚΑ από φίλους της ομάδας και στο κίνητρο που δίνει στον ίδιο και στους συμπαίκτες του.

Ο διεθνής Σλοβένος μίλησε στους δημοσιογράφους, πριν τον Ντιέγκο Αλόνσο, για το μεγάλο ματς απέναντι στους Γάλλους το οποίο θα κρίνει την παρουσία ή όχι του Τριφυλλιού στη League Phase του Conference League. Όπως ήταν αναμενόμενο ο Άνταμ Τσέριν ρωτήθηκε και αναφέρθηκε στο πως αυτός και οι συμπαίκτες του μπορούν να γυρίσουν το εις βάρος τους 2-1 από το πρώτο παιχνίδι. Αλλά και για την παρουσία του κόσμου που θα γεμίσει το ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του, στη συνέντευξη Τύπου για τον επαναληπτικό αγώνα playoffs με τη Λανς:

Για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός, ώστε να φτάσει στην ανατροπή σκηνικού: «Ο αντίπαλος είναι δυνατό σύνολο. Είμαστε έτοιμοι. Στον πρώτο αγώνα είχαμε καλές στιγμές, αλλά χρειάζεται να κάνουμε κάποιες αλλαγές στο παιχνίδι μας. Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο, έχουμε ένα πλάνο και θα τα δώσουμε όλα. Να παίξουμε καλύτερα και αμυντικά και επιθετικά. Πιστεύω ότι με τη βοήθεια του κόσμου όλα θα πάνε καλά».

Για το γεμάτο από Παναθηναϊκούς φιλάθλους γήπεδο: «Νομίζω ότι τέτοια ματς είναι κάτι που οι ποδοσφαιριστές περιμένουμε. Προσωπικά θα είναι μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη στιγμή, αφού θα έχουμε πλάι μας τόσο κόσμο. Είδαμε στο παρελθόν τι ατμόσφαιρα δημιουργούν οι δικοί μας φίλαθλοι σε ένα γεμάτο γήπεδο. Είναι κάτι που δεν συμβαίνει συχνά να παίζουμε με 60.000 φιλάθλους. Αυτό είναι ένα κίνητρο για εμάς, να δώσουμε το 100% για να πετύχουμε τον στόχο μας».