Ο Τσέριν ο παίκτης με τις περισσότερες ευκαιρίες που έχει δημιουργήσει στη Σλοβενία στα προκριματικά του Euro 2024

Άνταμ Τσέριν

i

Intime

Ο Τσέριν ο παίκτης με τις περισσότερες ευκαιρίες που έχει δημιουργήσει στη Σλοβενία στα προκριματικά του Euro 2024

Δημήτρης Χούπης 18:44 - 10.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:44 - 10.06.2024

Ο Άνταμ Τσέριν σύμφωνα με την Opta είναι ο παίκτης που έχει δημιουργήσει τις περισσότερες ευκαιρίες στη Σλοβενία κατά τη διάρκεια των προκριματικών του Euro 2024.

Η Σλοβενία πέρασε σε τελική φάση του Euro για πρώτη φορά μετά από αυτό του 2000 που είχε γίνει στα γήπεδα της Ολλανδίας και του Βελγίου.

Οι παίκτες του Ματίας Κεκ τερμάτισαν στη δεύτερη θέση σε όμιλο με Δανία, Φινλανδία, Καζακστάν, Βόρεια Ιρλανδία και Σαν Μαρίνο. Πρώτος σκόρερ της ομάδας στα προκριματικά ήταν ο Μπέντζαμιν Σέσκο, ο οποίος βρήκε δίχτυα πέντε φορές, ενώ ακολουθεί ο «πράσινος», Άντραζ Σπόραρ με τρία τέρματα.

Όσον αφορά τις ασίστ, ένας άλλος παίκτης του Παναθηναϊκού, ο Άνταμ Τσέριν, ήταν ο παίκτης με τις περισσότερες ασίστ στη Σλοβενία, με τρεις στον αριθμό, ενώ σκόραρε και ένα γκολ απέναντι στη Βόρεια Ιρλανδία. Παράλληλα σύμφωνα με την Opta είναι ο παίκτης που έχει δημιουργήσει τις περισσότερες ευκαιρίες στην ομάδα με 23.

Η Σλοβενία υπενθυμίζεται ότι βρίσκεται στον τρίτο όμιλο του Euro 2024, έχοντας αντιπάλους τη Δανία, την Αγγλία και τη Σερβία, γεγονός που κάνει το έργο της δύσκολο. Αφού υπάρχει φαβορί για την κορυφή του ομίλου, την Αγγλία. Κάπως έτσι οι Σλοβένοι θα παλέψουν με τους άλλους τρεις για τη δεύτερη και την τρίτη θέση (σε περίπτωση που βρεθεί στους τέσσερις καλύτερους τρίτους), με τη Δανία όμως να έχει το προβάδισμα για την κατάκτησή της.