Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Τσέριν έως το 2028!

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Τσέριν έως το 2028!

Γιώργος Σακελλαρίου 21:16 - 26.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:42 - 26.09.2024

Παίκτης του Παναθηναϊκού γι' ακόμα τέσσερα χρόνια θα είναι ο Τσέριν.

Ο Παναθηναϊκός τακτοποίησε με επιτυχία μία σημαντική εκκρεμότητα.

Ο Άνταμ Τσέριν, ένα από τα πιο μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία του τριφυλλιού, ανανέωσε το συμβόλαιό του έως το 2028.

Ο 25χρονος (16/7/99) διεθνής Σλοβένος μέσος, ο οποίος είχε εξαιρετική παρουσία στο Euro της Γερμανίας, είχε συμβόλαιο με τους πράσινους έως το 2026. Ήταν, όμως, από τους πλέον χαμηλόμισθους στον σύλλογο και η ΠΑΕ ήθελε να τον ανταμείψει για την παρουσία και φυσικά με την παραμονή του να έχει κάθε διαπραγματευτικό ατού.

Το έπραξε με απόλυτη μυστικότητα, χωρίς να γίνει σίριαλ η υπόθεση και το τέλος ήταν ευχάριστο για το τριφύλλι. Ο Τσέριν ήρθε το καλοκαίρι του 2022 με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο.

Έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα και την τρέχουσα σεζόν, παρά την απόκτηση των Ουναϊ, Μαξίμοβιτς, αναμένεται να είναι καθοριστικός.

Να θυμίσουμε ότι το καλοκαίρι υπήρχαν ορισμένες δηλώσεις του ατζέντη του ποδοσφαιριστή, που προκάλεσαν εκνευρισμό στον Παναθηναϊκό. Οι Κροάτες, παράλληλα, υποστήριξαν ότι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ πρόσφερε 2-2,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει, αλλά το τριφύλλι δεν μπήκε καν στη διαδικασία να διαπραγματευτεί σε αυτά τα ποσά.

Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ για την ανανέωση του συμβολαίου του Τσέριν αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Άνταμ Τσέριν. Ο Σλοβένος μέσος υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως τον Ιούνιο του 2028.

Νέα εκτόξευση Ιωαννίδη - Στην κορυφή ο φορ του Παναθηναϊκού προσπέρασε τον Κωνσταντέλια που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:43 - 26.09.2024

Νέα εκτόξευση Ιωαννίδη - Στην κορυφή ο φορ του Παναθηναϊκού προσπέρασε τον Κωνσταντέλια που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής!

Η ενδιάμεση ενημέρωση των αξιών αγοράς των ποδοσφαιριστών στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχει ανακατατάξεις με τον Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού ν' ανεβαίνει στην κορυφή της λίστας.

Ο Άνταμ εντάχθηκε στο δυναμικό του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι του 2022. Έχει καταγράψει συνολικά 87 συμμετοχές και επτά γκολ με τη φανέλα του συλλόγου μας.

«Νιώθω μεγάλη χαρά για την επέκταση του συμβολαίου μου στον Παναθηναϊκό. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας, κ. Αλαφούζο, όπως και τον τεχνικό διευθυντή, κ. Παπαδημητρίου. Η επιθυμία μου ήταν να παραμείνω για αρκετά χρόνια στην ομάδα κι έγινε πραγματικότητα.

Θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου, προκειμένου η ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να βιώσουμε όλοι πολλές επιτυχίες τα επόμενα χρόνια», ήταν τα λόγια του Τσέριν μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του».