Τσεκάρει και Τσιφτσή ο ΠΑΟΚ!

Αντώνης Τσιφτσής

i

© Intime

Τσεκάρει και Τσιφτσή ο ΠΑΟΚ!

Μάνος Τσαλγατίδης 13:10 - 28.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:37 - 29.05.2024

Ο Δικέφαλος σκανάρει εντατικά την εγχώρια αγορά.

Ο ΠΑΟΚ τσεκάρει ενεργά την αγορά της Ελλάδας, καθώς θέλει να δυναμώσει το εγχώριο στοιχείο στο ρόστερ του. Έτσι, μετά του Θυμιάνη και Λιάβα υπάρχει και τρίτη περίπτωση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Δικέφαλο.

Ο λόγος γίνεται για τον τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης, Αντώνη Τσιφτσή! Πρόκειται για 24χρονο κίπερ που έχει εμπειρία τόσο από Ελλάδα, όσο κι από το εξωτερικό.

Πιο συγκεκριμένα, την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην πολωνική Ράκοφ ως δανεικός γράφοντας 12 συμμετοχές και τρία ματς χωρίς να δεχθεί τέρμα.

Με τον Αστέρα έχει πραγματοποιήσει 54 συμμετοχές συνολικά, ενώ είχε βρεθεί στα ραντάρ του ΠΑΟΚ και παλαιότερα.

Ο Δικέφαλος λοιπόν έχει και τον Αντώνη Τσιφτσή στη λίστα, φυσικά όχι για πρώτο τερματοφύλακα και όπως και στις περιπτώσεις των Λιάβα και Θυμιάνη αναμένονται εξελίξεις είτε θετικές, είτε αρνητικές το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Λιάβας

Όπως διαβάσατε τη Δευτέρα 27/5 ο ΠΑΟΚ έχει στη λίστα του τον Κωνσταντίνο Θυμιάνη που μένει ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό.

Οι «ασπρόμαυροι», θέλουν να εντάξουν ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ τους, προκειμένου να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές με ταλέντο από το εγχώριο πρωτάθλημα, αλλά και για να είναι εντάξει με τις λίστες της UEFA όταν έρθει η στιγμή των ευρωπαϊκών προκριματικών.

Έτσι, όπως γίνεται κατανοητό στις μεταγραφικές λίστες του ΠΑΟΚ υπάρχουν και άλλοι γηγενείς ποδοσφαιριστές. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από αυτούς που βρίσκεται ψηλά στη λίστα ενδιαφέροντος του Δικεφάλου είναι και ο δεξιός μπακ του Παναιτωλικού, Γιώργος Λιάβας.

Πρόκειται για έναν 23χρονο ποδοσφαιριστή που τη σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 37 συμμετοχές με 2 γκολ και 5 ασίστ. Συνολικά έχει φορέσει τη φανέλα του Παναιτωλικού 118 φορές, ενώ ήταν και διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας.