Τσιφτσής: «Ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα - Ανυπομονώ να μπω στην Τούμπα» (vid)

Τσιφτσής

i

© PrtScr

Τσιφτσής: «Ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα - Ανυπομονώ να μπω στην Τούμπα» (vid)

Ο Αντώνης Τσιφτσής μίλησε στην κάμερα του PAOK TV και τόνισε πως εκπληρώθηκε ένα όνειρο που είχε από παιδί.

Ο ΠΑΟΚ «έντυσε» στα ασπρόμαυρα τον Αντώνη Τσιφτσή, με τον ίδιο να γίνεται κάτοικος Τούμπας μέχρι το 2028.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του PAOK TV, ο ταλαντούχος τερματοφύλακας μίλησε για τον Κοτάρσκι αλλά και για τον φίλο του Μιχαηλίδη, ενώ αποκάλυψε πως εκπληρώθηκε ένα όνειρο που είχε από παιδί.

«Θεωρώ πως το προβάδισμα το έχει...»: Ποιος θα κατακτήσει τη Stoiximan Super League σύμφωνα με το ChatGPT
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:58 - 23.06.2024

«Θεωρώ πως το προβάδισμα το έχει...»: Ποιος θα κατακτήσει τη Stoiximan Super League σύμφωνα με το ChatGPT

Στην ερώτηση «Ποιος θεωρείς πως θα πάρει το πρωτάθλημα» απάντησε η τεχνητή νοημοσύνη, με το ChatGPT να... λέει τη δική του γνώμη για το ποιος θα βρεθεί στην κορυφή της Stoiximan Super League.

Αναλυτικά οι πρώτες του δηλώσεις:

«Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, είναι μεγάλη τιμή για εμένα να φοράω τον Δικέφαλο στο στήθος. Δεν χρειάστηκε σκέψη για να έρθω εδώ, ο κάθε ποδοσφαιριστής αν είχε πρόταση από τον ΠΑΟΚ θα έλεγε άμεσα «ναι». Όποτε μου δοθεί η ευκαιρία θα είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα για να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει από την αρχή της σεζόν.

Η συνεργασία με τον Κοτάρσκι έχει μόνο καλό να μου κάνει, έχω να κερδίσω πολλά πράγματα. Στην ομάδα υπάρχει και ο Γιάννης ο Μιχαηλίδης που είμαστε φίλοι και θα με βοηθήσει ακόμη περισσότερο. Ανυπομονώ να μπω στην Τούμπα και να δω τον κόσμο, θα δώσω το 100% του εαυτού μου για την ομάδα».

Αναλυτικά η ανακοίνωσε της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Αντώνη Τσιφτσή με μεταγραφή από τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Έλληνας τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο μέχρι τις 30.06 του 2028 και θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 99. Ο Αντώνης Τσιφτσής, γεννημένος στα Γιαννιτσά στις 21 Ιουλίου του 1999, τράβηξε από νωρίς τα βλέματα στις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης. Ο Έλληνας γκολκίπερ έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο σε μια νίκη με 4–0 εντός έδρας εναντίον του Πλατανιά στις 2 Απριλίου 2018. Από τότε, ο Τσιφτσής κατέγραψε 54 συμμετοχές και 18 clean sheets με τη φανέλα των Αρκάδων.

Έχει αγωνιστεί με τις εθνικές ομάδες νέων Κ17 και Κ18 τέσσερις φορές, κρατώντας ανέπαφη την εστία του στις δύο από αυτές, ενώ τον Ιούλιο του 2023, παραχωρήθηκε δανεικός στη Ρακόβ, επιστρέφοντας πίσω στον Αστέρα Τρίπολης τον Ιανουάριο του 2024. Ο Αντώνης Τσιφτσής ήταν η επιλογή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για τα καρέ της ομάδας, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να αποδέχεται την πρόταση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ για συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2028. Καλώς ήρθες Αντώνη!».