Τσιγγάρας: «Ζούμε για τη στιγμή και βλέπουμε ένα ένα τα παιχνίδια»

Τσιγγάρας: «Ζούμε για τη στιγμή και βλέπουμε ένα ένα τα παιχνίδια»

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:51 - 17.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:33 - 14.08.2024

Ο Χάρης Τσιγγάρας στάθηκε στο κλίμα που επικρατεί στον ΠΑΟΚ, μετά την επικράτηση του Δικεφάλου κόντρα στον Πανσερραϊκό (4-0).

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 4-0 τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στην φάση των προημιτελικών στο Κύπελλο Ελλάδας, με το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει σκορ πρόκρισης για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. 

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Χάρης Τσιγγάρας μίλησε στη κάμερα της Cosmote TV για την επικράτηση του ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στο επερχόμενο ματς του Δικεφάλου κόντρα στον Βόλο. 

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Εμείς σε κάθε ματς έχουμε το δικό μας πλάνο, ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε. Ο αντίπαλος θα δημιουργήσει ευκαιρίες εμείς κρατήσαμε το μηδέν, βάλαμε πολλά γκολ, είχαμε ευκαιρίες και για άλλα. Τώρα κοιτάζουμε το ματς του σαββατοκύριακου (απέναντι στον Βόλο). 

Δεν μετράμε καθόλου γκολ, κρατάμε πάντα το μηδέν και έχουμε ευκαιρίες, έχουμε την ικανότητα με καλούς ποδοσφαιριστές και καλά τελειώματα να σκοράρουμε αρκετά. 

Εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας με συγκέντρωση. Ζούμε για τη στιγμή και βλέπουμε ένα ένα τα παιχνίδια, όταν έρθει η στιγμή για το άλλο παιχνίδι θα το δούμε με σοβαρότητα προσπαθώντας να κερδίσουμε με το ίδιο σκορ και ακόμη παραπάνω».