Τσικίνιο: «Είμαστε συνηθισμένοι στην πίεση, ο Μεντιλίμπαρ έφερε νέες ιδέες»

Τσικίνιο

i

© Intime

Τσικίνιο: «Είμαστε συνηθισμένοι στην πίεση, ο Μεντιλίμπαρ έφερε νέες ιδέες»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:53 - 21.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:12 - 14.08.2024

Μιλώντας στη συνέντευξη τύπου εν όψει της ρεβάνς με τη Φερεντσβάρος (22/02, 22:00), ο Τσικίνιο υποστήριξε πως η ομάδα είναι συνηθισμένη να παίζει υπό πίεση, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στον νέο «αέρα» που έφερε ο νέος προπονητής, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία (22/02, 22:00) με στόχο να υπερασπιστεί το πλεονέκτημα του πρώτου αγώνα και να εξασφαλίσει την παρουσία του στους «16» του Europa Conference League.

Μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης, ο Τσικίνιο μίλησε για το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας, αλλά και όλα όσα άλλαξαν μετά την άφιξη του Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσικίνιο:

Για το πόσο έτοιμη είναι η ομάδα: «Είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε σε καυτή ατμόσφαιρα και σε πίεση. Αυτή μας βοηθάει να παίζουμε καλύτερα».

Για το τρίτο δύσκολο παιχνίδι αλλά και το αν υπάρχει ενέργεια: «Νομίζω μας βοηθάει να παίζουμε κάθε τρεις ημέρες γιατί μας βοηθάει να έχουμε ρυθμό. Το ρεπό που πήραμε μας βοήθησε να είμαστε ξεκούραστοι»

Για το τι τον βοήθησε να προσαρμοστεί άμεσα και το τι άλλαξε μετά την άφιξη του Μεντιλίμπαρ: «Νομίζω πως η προσαρμογή ήταν εύκολη γιατί βρήκα πολλούς συμπατριώτες. Από εκεί και πέρα όσο παίζεις τόσο αποδίδεις. Η άφιξη του προπονητή έφερε νέες ιδέες, τις οποίες προσπαθούμε να πραγματοποιήσουμε στον αγωνιστικό χώρο. Μέρα με τη μέρα βελτιωνόμαστε τόσο ατομικά όσο και ως ομάδα».