Ο Τσικίνιο το έκανε τατουάζ και θα κουβαλάει για πάντα μαζί του το τρόπαιο του Conference League (vid)

Το τατουάζ του Τσικίνιο

i

© PrtScr/Intime

Ο Τσικίνιο το έκανε τατουάζ και θα κουβαλάει για πάντα μαζί του το τρόπαιο του Conference League (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:34 - 24.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:34 - 24.09.2024

Ο Τσικίνιο κατέκτησε το Conference League με τον Ολυμπιακό πριν μερικούς μήνες και πλέον θα κουβαλάει το τρόπαιο για πάντα... μαζί του.

Η περασμένη σεζόν για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού ήταν κάτι παραπάνω από ονειρική και σίγουρα θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό του Μεντιλίμπαρ και των παικτών του.

Οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν μία ιστορική πορεία στο Conference League, απέκλεισαν ομάδες όπως η Φενέρ και η Άστον Βίλα, φτάνοντας μέχρι τον τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας. Εκεί, οι ερυθρόλευκοι τέθηκαν αντιμέτωποι με τη Φιορεντίνα και πανηγύρισαν τη νίκη (1-0), με τον Ελ Κααμπί να χαρίζει το βαρύτιμο τρόπαιο στην ομάδα του.

Ένα τρόπαιο, το οποίο θα κουβαλάει για πάντα μαζί του ο Τσικίνιο. Ο Πορτογάλος μέσος ήθελε να αποτυπώσει αυτή την ανάμνηση και στο σώμα του, κάνοντας τατουάζ την ευρωπαϊκή κούπα του Ολυμπιακού, μαζί με ένα λιοντάρι. Μάλιστα, το υπέροχο εικαστικό συνοδεύεται από το μήνυμα: «Ξεκουράσου στο τέλος, όχι στη μέση».

Ο Τσικίνιο έστειλε μήνυμα αντεπίθεσης: «Ψηλά τα κεφάλια - Πάμε Ολυμπιακάρα»

Μετά την γκέλα στο Φάληρο κόντρα στον Παναιτωλικό (0-0), ο Ολυμπιακός έδωσε συνέχεια στα αρνητικά αποτελέσματα.

Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ τέθηκε αντιμέτωπη εκτός έδρας με τον Άρη για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League και ηττήθηκε με 2-1. Μανού Γκαρθία και Μορόν βρήκαν δίχτυα για τους κιτρινόμαυρους, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι Πειραιώτες ήταν να πετύχουν το γκολ της μείωσης με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο φινάλε του ματς.

Μέσα από τα social media, ο Τσικίνιο θέλησε να στείλει το μήνυμα αντεπίθεσης ενόψει της απαιτητικής συνέχειας, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ψηλά τα κεφάλια! Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλουμε, αλλά έχουμε μπροστά μας τόσα πράγματα να πετύχουμε μαζί! Σκληρή δουλειά ώστε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες μέχρι το τέλος. Πάμε Ολυμπιάκαρα!».