Ο Τσικίνιο έστειλε μήνυμα αντεπίθεσης: «Ψηλά τα κεφάλια - Πάμε Ολυμπιακάρα»

Τσικίνιο

i

© Intime

Ο Τσικίνιο έστειλε μήνυμα αντεπίθεσης: «Ψηλά τα κεφάλια - Πάμε Ολυμπιακάρα»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:34 - 22.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:34 - 22.09.2024

Ο Τσικίνιο έστειλε το δικό του μήνυμα, μετά την ήττα του Ολυμπιακού στο Χαριλάου.

Μετά την γκέλα στο Φάληρο κόντρα στον Παναιτωλικό (0-0), ο Ολυμπιακός έδωσε συνέχεια στα αρνητικά αποτελέσματα.

Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ τέθηκε αντιμέτωπη εκτός έδρας με τον Άρη για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League και ηττήθηκε με 2-1. Μανού Γκαρθία και Μορόν βρήκαν δίχτυα για τους κιτρινόμαυρους, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι Πειραιώτες ήταν να πετύχουν το γκολ της μείωσης με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο φινάλε του ματς.

Μέσα από τα social media, ο Τσικίνιο θέλησε να στείλει το μήνυμα αντεπίθεσης ενόψει της απαιτητικής συνέχειας, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ψηλά τα κεφάλια! Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλουμε, αλλά έχουμε μπροστά μας τόσα πράγματα να πετύχουμε μαζί! Σκληρή δουλειά ώστε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες μέχρι το τέλος. Πάμε Ολυμπιάκαρα!».

Με ματωμένο κεφάλι αποχώρησε ο Μπιανκόν μετά το Άρης - Ολυμπιακός (pic)

Χαρακτηριστικό δείγμα της αναμέτρησης στο Χαριλάου ήταν η ένταση, κάτι που αποτυπώθηκε στα συνολικά 29 φάουλ και έξι κίτρινες, οι οποίες θα μπορούσαν να είναι αρκετές παραπάνω.

Αυτή η ένταση, λοιπόν, αποτυπώθηκε επίσης στο... πρόσωπο του Ζουλιέν Μπιανκόν, ο οποίος και χτύπησε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η κάμερα τον έπιασε μετά το τέλος του Άρης - Ολυμπιακός να αποχωρεί έχοντας ματωμένο κεφάλι.