Βασικός ο Τσιλούλης στο Ατρόμητος - Λαμία

Σωτήρης Τσιλούλης

i

© Intime

Βασικός ο Τσιλούλης στο Ατρόμητος - Λαμία

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:34 - 28.02.2024 / Ανανεώθηκε: 16:39 - 28.02.2024

Ο Σωτήρης Τσιλούλης επιστρέφει στην ενδεκάδα και παίρνει φανέλα βασικού, έπειτα από την απουσία του στο ματς με την ΑΕΚ.

Ο Ατρόμητος φιλοξενεί τη Λαμία στο Περιστέρι (28/2, 17:00) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Πρόκειται για μία αναμέτρηση, στην οποία η ομάδα της Φθιώτιδας θα ψάξει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα της δώσει ισχυρό προβάδισμα για την είσοδο στα play offs, μία στροφή πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας.

Πριν από λίγα λεπτά έγιναν γνωστές οι αρχικές επιλογές των δύο προπονητών και στο επίκεντρο βρέθηκε η παρουσία του Σωτήρη Τσιλούλη στην ενδεκάδα των φιλοξενούμενων. Ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας παίρνει και πάλι φανέλα βασικού μετά την απουσία του στο ματς με την ΑΕΚ.

Θυμίζουμε πως στο πρόσφατο ματς με την Ένωση, ο ίδιος έμεινε εκτός αποστολής και μετά τη λήξη του ματς ο Λεωνίδας Βόκολος εξήγησε τον λόγο.

«Ο Τσιλούλης ενημέρωσε μια ημέρα πριν από το σημερινό παιχνίδι, ότι έχει υπογράψει με την ΑΕΚ. Για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε λοιπόν…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν αποκλείεται να μην ξαναχρησιμοποιηθεί γενικότερα.

Λίγες ώρες μετά ήρθε η επίσημη θέση της Ένωσης, ότι ο παίκτης δεν έχει υπογράψει, αλλά υπάρχει κατ’ αρχήν προφορική συμφωνία με τον Έλληνα εξτρέμ.