Τσιμίκας για το βραβείο του MVP: «Δεν το περίμενα για να είμαι ειλικρινής, νιώθω υπέροχα» (vid)

Ο Κώστας Τσιμίκας κατά την βράβευση του ως MVP κόντρα στη Λειψία

Τσιμίκας για το βραβείο του MVP: «Δεν το περίμενα για να είμαι ειλικρινής, νιώθω υπέροχα» (vid)

Κώστας Τόπας 10:29 - 24.10.2024 / Ανανεώθηκε: 10:30 - 24.10.2024

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λειψία, ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε για το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή που παρέλαβε, τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι «Reds» και στη σημασία της κατάκτησης των τριών βαθμών.

Ο Κώστας Τσιμίκας κατέγραψε μία καταπληκτική εμφάνιση κόντρα στη Λειψία, συμβάλλοντας τα μέγιστα ώστε η Λίβερπουλ να πάρει τη νίκη με 1-0, με αποτέλεσμα στο τέλος να αναδειχθεί MVP της αναμέτρησης.

Συνολικά, ο Έλληνας μπακ πραγματοποίησε μια πολύ μεστή εμφάνιση. Τελείωσε το ματς με 80 ενέργειες, τρία κλεψίματα, 54/57 μεταβιβάσεις, δυο πάσες – κλειδιά, 5/7 μακρινές μπαλιές, ένα σουτ, 1/1 ντρίμπλες και δύο στις τέσσερις κερδισμένες μονομαχίες.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους «ταύρους», ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε για το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή, τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι «Reds» απέναντι στη Λειψία αλλά και στη σημασία της κατάκτησης των τριών βαθμών.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Νιώθω υπέροχα για να πω την αλήθεια. Δεν το περίμενα για να είμαι ειλικρινής. Είμαι χαρούμενος για το βραβείο του MVP», τόνισε αρχικά για το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή και στη συνέχεια ο «Greek Scouser» αναφέρθηκε στη δυσκολία της αναμέτρησης με τη Λειψία.

«Νομίζω ότι κάθε παιχνίδι σε αυτή τη φάση και σε αυτό το επίπεδο θα είναι δύσκολο. Το γνωρίζουμε αυτό. Θεωρώ πως έπρεπε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ για να νικήσουμε με μεγαλύτερη άνεση. Νομίζω ότι δυσκολέψαμε λίγο τους εαυτούς μας γιατί όπως είπα δεν πετύχαμε άλλο τέρμα. Στο τέλος όμως, είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη».

Για το τι έκανε καλά η Λίβερπουλ κόντρα στη Λειψία και πήρε τη νίκη: «Νομίζω ότι στα πρώτα 17 λεπτά παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Το μόνο που μας έλειπε ήταν το γκολ. Αλλά στο τέλος της ημέρας, το σκορ είναι 1-0 για την ομάδα μου. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και είμαστε πολύ χαρούμενοι», κατέληξε ο Κώστας Τσιμίκας.