Μπαλιά – μαγεία από Τσιμίκα και γκολ η Λίβερπουλ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας

Η μπαλιά του Κώστα Τσιμίκα

i

PrtScr

Μπαλιά – μαγεία από Τσιμίκα και γκολ η Λίβερπουλ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας

Κώστας Τόπας 15:06 - 05.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:21 - 05.10.2024

Ο Κώστας Τσιμίκας με μία απίστευτη μπαλιά συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η Λίβερπουλ να σκοράρει με τον Ντιόγκο Ζότα κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας.

H Λίβερπουλ φιλοξενείται από την Κρίσταλ Πάλας στο εναρκτήριο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Premier League και το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα του Άρνε Σλοτ.

Οι «Reds» κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ πριν καλά καλά συμπληρωθούν δέκα λεπτά στο ματς. Ο Τσιμίκας από τα αριστερά τροφοδότησε τον Χάκπο, ο οποίος γύρισε στην περιοχή, με τον Ζότα να πλασάρει και να βρίσκει δίχτυα.

Έπος: Πρώην παίκτης της Λίβερπουλ έστειλε το ίδιο μήνυμα σε 15 γυναίκες και αυτές το αποκάλυψαν: «Πραγματικά γελάω με τον εαυτό μου»
SPORT+

13:38 - 05.10.2024

Έπος: Πρώην παίκτης της Λίβερπουλ έστειλε το ίδιο μήνυμα σε 15 γυναίκες και αυτές το αποκάλυψαν: «Πραγματικά γελάω με τον εαυτό μου»

O Γιον Άρνε Ρίισε θέλησε να γιορτάσει την κατάκτηση του Champions League με τη Λίβερπουλ το 2005 κι έστειλε το ίδιο μήνυμα σε 15 γυναίκες. Για κακή του τύχη τον... τσάκωσαν κι έφεραν στο φως τη δημοσιότητας τα μηνύματα.

Μία τρομερή συνεργασία μεταξύ των παικτών της Λίβερπουλ, ειδικά από τον Έλληνα μπακ, ο οποίος κατέγραψε την πρώτη του συμμετοχή στη βασική ενδεκάδα, υπό τις οδηγίες του Άρνε Σλοτ, σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Ο «Greek Scouser» είχε αγωνιστεί απέναντι σε Νότιγχαμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ίπσουιτς, προερχόμενος από τον πάγκο, αλλά αυτή τη φορά πήρε φανέλα βασικού στη Λίβερπουλ, στην προσπάθεια να φύγει η ομάδα του με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας

Με μόλις τέσσερα γκολ παθητικό, η Λίβερπουλ είναι η ομάδα με τα λιγότερα γκολ σε όλη την Ευρώπη. Τα πράγματα βελτιώνονται αν συγκρίνει κανείς την απόδοση της ομάδας με την περσινή σεζόν.

Η ομάδα του Σλοτ έκλεισε την έβδομη αγωνιστική με 16 από τους 21 πιθανούς βαθμούς, ρεκόρ που ο σύλλογος του Μέρσεσαϊντ μπορεί πλέον να ξεπεράσει αν τελικά κερδίσει την Κρίσταλ Πάλας, επιβεβαιώνοντας ένα από τα καλύτερα ξεκινήματα στην ιστορία του αγγλικού συλλόγου. Και στο Λίβερπουλ δεν λείπει σε κανέναν ο Κλοπ... προς το παρόν.