Ο Άντριαν «παρουσίασε» τον Τσιμίκα στη Μπέτις (vid)

Άντριαν & Κώστας Τσιμίκας

i

PrtScr

Ο Άντριαν «παρουσίασε» τον Τσιμίκα στη Μπέτις (vid)

Κώστας Τόπας 08:29 - 26.07.2024 / Ανανεώθηκε: 08:29 - 26.07.2024

Ο Άντριαν, ο Ισπανός πρώην συμπαίκτης του Κώστα Τσιμίκα, «παρουσίασε» τον Έλληνα μπακ στην Μπέτις.

Μετά την αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ από τον πάγκο του συλλόγου, η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να μπει στη νέα της εποχή κι όπως αναμένεται, οι αλλαγές θα είναι πολλές. Τους τελευταίους μήνες, στο επίκεντρο της αθλητικής επικαιρότητας βρέθηκε το όνομα του Κώστα Τσιμίκα, σχετικά με το αβέβαιο μέλλον του στον σύλλογο της Αγγλίας.

Ωστόσο, Τσιμίκας και Λίβερπουλ δεν εξετάζουν το ενδεχόμενο να λύσουν τη συνεργασία τους. Αντιθέτως, ο Έλληνας μπακ αναμένεται να βρεθεί στα πλάνα του Άρνε Σλοτ και να είναι δεύτερος στην ιεραρχία της αριστερής αμυντικής πλευράς πίσω από τον Ρόμπερτσον, όπως και τις προηγούμενες σεζόν.

Βέβαια, υπήρξαν και οι φίλοι της Μπέτις, οι οποίοι χάρηκαν για μερικά λεπτά, καθώς είδα τον Κώστα Τσιμίκα να κρατά τη φανέλα της ομάδας τους με το όνομά του. Κι όλα αυτά έπειτα από το γεγονός ότι ο καλός του φίλος και πρώην συμπαίκτης του στη Λίβερπουλ, Άντριαν του χάρισε μια φανέλα των Σεβιλιάνων με το «21».

Ο Άντριαν μάλιστα του ζήτησε φωτογραφία, ο «Greek Scouser» δέχθηκε και τον αποκάλεσε τον «ατζέντη» του, σε μία… φιλολογική μεταγραφή στην ισπανική ομάδα. Η Μπέτις από την άλλη θέλησε να κάνει «ταγκ» τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο και να τον ρωτήσει αν το έβλεπε να… έρχεται!

Θυμίζουμε πως ο 28χρονος μπακ μετακόμισε στην ομάδα του Μέρσεϊσαντ το καλοκαίρι του 2020 από τον Ολυμπιακό έναντι περίπου 13.000.000 ευρώ και συνολικά με την «κόκκινη» φανέλα έχει μετρήσει 86 συμμετοχές με απολογισμό 16 ασίστ, ενώ επίσης έχει κατακτήσει και τέσσερις τίτλους, με σημαντικότερο όλων το Κύπελλο Αγγλίας το 2022.