Κλαρίνο, κοψίδια και μπύρες: Ο Τσιμίκας διασκέδασε σε πανηγύρι της Πρέβεζας
i

© SS Tik Tok

Κλαρίνο, κοψίδια και μπύρες: Ο Τσιμίκας διασκέδασε σε πανηγύρι της Πρέβεζας

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:49 - 03.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:09 - 14.08.2024

Τον καλύτερο συνδυασμό περιλάμβαναν οι μέρες χαλάρωσης για τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος εθεάθη να διασκεδάζει σε πανηγύρι της Πρέβεζας.

Καλοκαίρι! Η εποχή που ο κόσμος φοράει τα μαγιό του και απολαμβάνει τις θάλασσες, η εποχή που για λίγες μέρες ο καθένας ξεφεύγει από την καθημερινότητα του πηγαίνοντας διακοπές και η εποχή που τα πανηγύρια είναι πιο πολλά και από τα μέρη τα οποία μπορούν τα φιλοξενήσουν.

Ο κλαρινίστας και ο Τσιμίκας

Σε ένα από αυτά βρέθηκε και ένας... εκλεκτός καλεσμένος. Το βράδυ της Παρασκευής (30/6), οι Αγίοι Ανάργυροι γιόρταζαν και ο κόσμος της Πρέβεζας έσπευσε στο χωριό Ρωμιά, προκειμένου να ακούσει κλαρίνο, να πιεί την μπύρα του ή το κρασί του και να γευτεί τα ψητά κρέατα, στο πανηγύρι της περιοχής. Ανάμεσα τους, λοιπόν, ήταν και ο Κώστας Τσιμίκας.

Ο άσος της Λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκε την άδεια του από την ομάδα και επέστρεψε στην Ελλάδα του, στην οποία φάνηκε να παίρνει... άρωμα πατρίδας. Ο νεαρός αριστερός μπακ πρωταγωνίστησε στο βίντεο που ανέβασε ο κλαρινίστας της εκδήλωσης, Κώστας Κάκκος ο οποίος άφησε τη σκηνή για να πλησιάσει τον παίκτη. Ο Τσιμίκας, μάλιστα, αιφνιδιάστηκε από την «επίσκεψη» του μουσικού και έβαλε τα γέλια όταν είδε την κάμερα μπροστά του.

@kostaskakkos Playing klarinet with Kostas Tsimikas #panigiri2k23 #tsimikas #tsimikas21 #tsimikas21🔴 #liverpoolfc #liverpool_fc @tsimikas🇬🇷👑 @Tsimikas21siteofficial ♬ original sound - Kostas Kakkos

Για την ιστορία, o ίδιος φέτος αγωνίστηκε σε 28 παιχνίδια με τους «ρεντς», έχοντας συνολικό χρόνο συμμετοχής 1287 λεπτά. Ο Έλληνας μπακ έπαιξε σε έξι ματς Champions League (από τα οποία τα τέσσερα ήταν ως βασικός), σε 20 ματς Premier League, ενώ από μία συμμετοχή είχε σε Carabao Cup και EFL.