Ιδού ο Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας τενίστας βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο του Τζένοα - Ρόμα και εκτέλεσε πέναλτι - Η αντίδραση του κοινού (vid)

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

PrtScr

Ιδού ο Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας τενίστας βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο του Τζένοα - Ρόμα και εκτέλεσε πέναλτι - Η αντίδραση του κοινού (vid)

Κώστας Τόπας 15:39 - 15.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:44 - 15.09.2024

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς το «γύρισε» στο ποδόσφαιρο, καθώς παρευρέθηκε στον αγώνα της Τζένοα με τη Ρόμα, εκτέλεσε πέναλτι και αποθεώθηκε από τους οπαδούς.

Ο Έλληνας αστέρας του τένις Στέφανος Τσιτσιπάς παρευρέθηκε στην αναμέτρηση της Serie A μεταξύ Τζένοα και Ρόμα το μεσημέρι της Κυριακής (15/09), αποκαλύπτοντας ότι υπήρξε μακροπρόθεσμος οπαδός της ομάδας από τη Γένοβα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, υποστηρίζω τη Τζένοα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε είμαι πολύ ευγνώμων για την ευκαιρία. Αυτοί είναι μερικοί από τους ωραιότερους, πιο ενθουσιώδεις θαυμαστές στην Ιταλία, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ», είπε ο Τσιτσιπάς στο DAZN.

Γιατί λοιπόν ο Τσιτσιπάς κατέληξε να υποστηρίζει τη Τζένοα, από όλους τους συλλόγους;

«Αν στο έλεγα, δεν θα με πιστέψεις ποτέ. Όταν ήμουν νέος με τον αδερφό μου, παίζαμε ένα βιντεοπαιχνίδι, έπρεπε να διαλέξω μια ομάδα και είδα τη Τζένοα, σκέφτηκα ότι το σήμα της ομάδας ήταν καταπληκτικό. Έτσι έγινα οπαδός της. «Αν με ρωτούσες τότε αν θα ήμουν εδώ αυτή τη στιγμή με την ομάδα που διάλεξα, δεν θα σε πίστευα. Είμαι τυχερός που έπαιξα τόσο καλά τένις που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία».

Επειτα, φορώντας τη φανέλα της Τζένοα, ο Τσιτσιπάς βγήκε στον αγωνιστικό χώρο την ώρα της προθέρμανσης και βάρεσε μερικά σουτ, με τον κόσμο στο γήπεδο να τον αποθεώνει.

«Ήταν μια αξέχαστη στιγμή να κάνω μερικά σουτ και να προπονηθώ με τους παίκτες. Έπαιζα ποδόσφαιρο το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου μέχρι την ηλικία των 12 ετών, ασχολούμαι με τη δομή του ποδοσφαίρου από πολύ μικρός. Μόνο αργότερα στη ζωή μου ερωτεύτηκα το τένις, αλλά πάντα μου άρεσε το ποδόσφαιρο και ίσως ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής, οπότε αυτό το περιβάλλον είναι πολύ οικείο για μένα», κατέληξε ο Τσιτσιπάς.