Τσούμπερ: «Ανατριχιάζω στην σκέψη να ακούσω τον ύμνο του Champions League - Θα δώσω τα πάντα αύριο»

Στίβεν Τσούμπερ

i

© Intime

Τσούμπερ: «Ανατριχιάζω στην σκέψη να ακούσω τον ύμνο του Champions League - Θα δώσω τα πάντα αύριο»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:49 - 07.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:26 - 14.08.2024

Στη συνέντευξη Τύπου πριν την ευρωπαϊκή «πρεμιέρα» της ΑΕΚ κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο Στίβεν Τσούμπερ υποστήριξε ότι ανυπομονεί για το ματς, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει το δέος που προκαλεί ο ύμνος του Champions League.

Λίγες ώρες πριν το πρώτο ευρωπαϊκό ματς της ΑΕΚ, ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης Στίβεν Τσούμπερ στάθηκε στην ανατριχίλα που προκαλεί ο ύμνος του Champions League και όχι μόνο. Να θυμίσουμε πως αύριο (8/8, 21:45), η Ένωση θα υποδεχτεί την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Opap Arena για το πρώτο ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League. 

Ο «Δικέφαλος», ο οποίος προέρχεται από μία ονειρική σεζόν που ολοκληρώθηκε με το νταμπλ θέλει να κάνει ένα ιδανικό ξεκίνημα σε αυτό το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι στο νέο του «σπίτι».

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο Στίβεν Τσούμπερ μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση και για την επιστροφή της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τσούμπερ: 

Για τον ίδιο τι θα σήμαινε για αυτόν η πρόκριση στο Champions League: «Εγώ από την πλευρά μου, μιλώντας εκ μέρους όλων, πιστεύω ότι μετά την περσινή δύσκολη σεζόν, όλοι αισθανόμαστε όμορφα να κάνουμε το επόμενο βήμα. Είναι κάτι το καταπληκτικό. Ανατριχιάζω να ακούσω τον ύμνο του Champions League. Θέλουμε να δείξουμε το ποδόσφαιρο που παίζει η ΑΕΚ».

Για το κροατικό ποδόσφαιρο: «Έχω φίλους εκεί. Η Ντίναμο έχει κάνει καλή δουλειά σε οργάνωση. Έχει κάνει πωλήσεις στα κορυφαία πρωταθλήματα. Οπότε την σεβόμαστε».

Για τις επιδόσεις του στα περσινά play offs και την αίσθησή του για αύριο: «Αν μπορούσα να δω το μέλλον θα ήταν κάτι καταπληκτικό. Προσπαθώ να δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό. Κάποιες φορές λειτουργεί κάποιες όχι. Θα δώσω τα πάντα αύριο και θα κάνω τα πάντα να βοηθήσω την ομάδα μου. Αν όχι όταν έρθει».

Αλμέιδα: «Αντιμετωπίζουμε έναν μεγάλο αντίπαλο - Είναι πιθανό να έχουμε τον Βίντα στο δεύτερο ματς»
CHAMPIONS LEAGUE

17:23 - 07.08.2023

Αλμέιδα: «Αντιμετωπίζουμε έναν μεγάλο αντίπαλο - Είναι πιθανό να έχουμε τον Βίντα στο δεύτερο ματς»

Στη συνέντευξη Τύπου πριν την ευρωπαϊκή «πρεμιέρα» της ΑΕΚ κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο Ματίας Αλμέιδα στάθηκε στην κατάσταση του Βίντα αλλά και στο που μπορεί να κριθεί η πρόκριση.

Για το αν υπάρχει άγχος με την επιστροφή της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Εγώ είμαι όλη την ώρα αγχωμένος, είτε παίζω εδώ είτε με τους φίλους μου στο δρόμο. Δεν αλλάζει ποτέ, έχω νευρικότητα μέχρι να ξεκινήσει το παιχνίδι, το πρώτο άγγιγμα με την μπάλα. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ».