Τσούμπερ για το Euro 2024: «Είναι ο προπονητής που πρέπει να αποφασίσει»

Τσούμπερ

i

Στίβεν Τσούμπερ/intime

Τσούμπερ για το Euro 2024: «Είναι ο προπονητής που πρέπει να αποφασίσει»

Κώστας Τόπας 08:16 - 05.06.2024 / Ανανεώθηκε: 08:16 - 05.06.2024

Ο Στίβεν Τσούμπερ μίλησε για το γκολ που πέτυχε με τη φανέλα της εθνικής Ελβετίας αλλά και για τις πιθανότητες που υπάρχουν να βρεθεί στα γήπεδα της Γερμανίας για το Euro 2024.

Ο Στίβεν Τσούμπερ επέστρεψε στις κλήσεις της εθνικής Ελβετίας και δίνει τη μάχη του για να δώσει το παρών στο Euro 2024. Κόντρα στην Εσθονία, ο Μουράτ Γιακίν του έδωσε φανέλα βασικού και ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό με ωραίο τελείωμα από το ημικύκλιο της περιοχής. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Τσούμπερ από τον Οκτώβριο του 2021 με την εθνική της χώρας του.

Ο Στίβεν Τσούμπερ έδειξε ότι αξίζει μια θέση στην αποστολή της Ελβετίας για το Euro και περιμένει τις αποφάσεις του προπονητή. Οι οριστικές κλήσεις των Ελβετών θα γίνουν γνωστές αύριο (07/06).

Ο Αλμέιδα έχει πολύ ιδιαίτερες απαιτήσεις, από τα φιλικά προετοιμασίας
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:00 - 04.06.2024

Ο Αλμέιδα έχει πολύ ιδιαίτερες απαιτήσεις, από τα φιλικά προετοιμασίας

Τέσσερα φιλικά θα επιδιώξει να κάνει φέτος η ΑΕΚ στις 18 μέρες που θα μείνει στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αλλά ο Αλμέιδα θέλει να πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις

Σε ερώτηση αργότερα για το αν έτσι θα πάρει μια θέση στην τελική 26άδα των Ελβετών, σημείωσε: «Τι μπορώ να πω; Δεν θα παραχωρήσω τη θέση».

Ο Τσούμπερ ανέβασε τις πιθανότητές του για να βρεθεί στα γήπεδα της Γερμανίας, αλλά ο ίδιος όπως τόνισε δεν έχει καμία απαίτηση. «Για να είμαι ειλικρινής: παίζω για τον εαυτό μου. Εξάλλου, πρέπει να αποδίδεις στο γήπεδο για τον εαυτό σου, τα υπόλοιπα δεν εξαρτώνται από σένα. Στο τέλος, είναι ο προπονητής που πρέπει να αποφασίσει. Αλλά αν τα έχεις δώσει όλα σαν άτομο, μπορείς να κοιμάσαι καλά. Είμαι παίκτης των πράξεων, όχι των λόγων», τόνισε χαρακτηριστικά ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ.