Τσούμπερ: «Με πείραξε λίγο που δεν πήραμε το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ»

Στίβεν Τσούμπερ

i

©Intime

Τσούμπερ: «Με πείραξε λίγο που δεν πήραμε το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ»

Κώστας Τόπας 09:08 - 29.05.2024 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 29.05.2024

Ο Στίβεν Τσούμπερ μίλησε για τη φετινή πορεία της ΑΕΚ, λέγοντας ότι το γεγονός πως δεν κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα τον στεναχώρησε.

Μιλώντας στην ελβετική εφημερίδα «Blick», ο Στίβεν Τσούμπερ αναφέρθηκε στη φετινή πορεία της ΑΕΚ λέγοντας ότι το γεγονός πως δεν κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην τελευταία αγωνιστική των play offs, τον στεναχώρησε.

«Πραγματικά με πείραξε λίγο που δεν καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα», είπε χαρακτηριστικά ο Ελβετός μεσοεπιθετικός. Επιπλέον, ο Τσούμπερ ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να δώσει το παρών στα γήπεδα της Ελβετίας, τονίζοντας ότι πρέπει να παρευρεθεί αν το αξίζει και το δείξει στις προπονήσεις. Υπενθυμίζεται ότι στο προηγούμενο Euro, ο Τσούμπερ ήταν ο παίκτης με τις περισσότερες ασίστ στη διοργάνωση.

Ο Τσούμπερ βρίσκεται τώρα στην πατρίδα του, την Ελβετία και πραγματοποιεί προπονήσεις με την εθνική του ομάδα. Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, έχει συμπεριληφθεί στην στην προεπιλογή του Μουράτ Γιακίν για το Euro 2024 και τις προσεχείς ημέρες θα φανεί αν θα δώσει το παρών τελικά στα γήπεδα της Γερμανίας ή θα κοπεί από την τελική λίστα.

ΑΕΚ: «Φάκελος ανανεώσεις» - Τα οκτώ συμβόλαια που λήγουν, ποια «καίνε» και ποιοι αποχωρούν
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:56 - 28.05.2024

ΑΕΚ: «Φάκελος ανανεώσεις» - Τα οκτώ συμβόλαια που λήγουν, ποια «καίνε» και ποιοι αποχωρούν

Πόσα συμβόλαια λήγουν στην ΑΕΚ το καλοκαίρι; Ποιες οι σκέψεις των ανθρώπων της ΑΕΚ για Αραούχου και Άμραμπατ; Ο σχεδιασμός της Ένωσης για τη νέα σεζόν θα τρέξει το επόμενο διάστημα και το Sportal ξετυλίγει το κουβάρι και αναλύει όλα τα δεδομένα για τους ποδοσφαιριστές, των οποίων στις 30 Ιουνίου η δέσμευσή τους με τους «κιτρινόμαυρους» ολοκληρώνεται.

«Είναι λες και αρχίζεις το σχολείο ξανά. Στο ποδόσφαιρο αρχίζεις πάντα από το μηδέν», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Αν είμαι κακός στις προπονήσεις, ο κόουτς δεν θα πρέπει να με πάρει. Αν είμαι καλός, τότε πρέπει. Έχω παίξει ήδη εκεί. Άλλοι όμως πρέπει να κρίνουν που είμαι καλύτερος. Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαι εκεί και μπορώ να συνεισφέρω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 32χρονος Ελβετός.