Ο Τσούμπερ απολαμβάνει και την ΑΕΚ και την Ελλάδα και αυτό (του) φαίνεται
i

Στίβεν Τσούμπερ, Δημήτρης Ναλιτζής/©intime

Ο Τσούμπερ απολαμβάνει και την ΑΕΚ και την Ελλάδα και αυτό (του) φαίνεται

Κώστας Τσίλης 17:55 - 03.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:09 - 14.08.2024

Όλο και περισσότερο δένεται με την ΑΕΚ αλλά και με την Ελλάδα ο Τσούμπερ και αυτό πλέον φαίνεται σ' όλες τις κινήσεις και τις επιλογές του.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που είχε κάνει ο Στίβεν Τσούμπερ όταν πήρε την μεταγραφή στην ΑΕΚ, ήταν να ζητήσει να γράφεται στα ελληνικά, το όνομα του στην φανέλα. Από σεβασμό στην χώρα που τον φιλοξενεί. Μετά άρχισε να κάνει κολλητή παρέα με Έλληνες ποδοσφαιριστές. 

Ακόμα και κουμπαριά με τον Λάζαρο Ρότα. Και όσο περνούσε ο καιρός, τόσο περισσότερο ο Τσούμπερ δενόταν όχι μόνο με την ΑΕΚ, αλλά και με την Ελλάδα. Πλέον αυτό το φανερώνει η κάθε του κίνηση. 

Ο Τσούμπερ ήταν ο μοναδικός από τους ξένους διεθνείς της ΑΕΚ που είχαν έξτρα ημέρες άδειας, που ταξίδεψαν σήμερα στην Ολλανδία για να ενσωματωθούν στην αποστολή της προετοιμασίας, από την Αθήνα. Μαζί με τους τρεις Έλληνες διεθνής και τον Χρυσόπουλο, ο Ελβετός έφτασε πριν από λίγη ώρα στο ξενοδοχείο της ΑΕΚ στο Μπουργκ Χάαμσταντ

Ο λόγος ήταν διότι σε αντίθεση με τον Βίντα και τον Σιμάνσκι και τον Χατζισαφί, τις διακοπές του ο Ελβετός διεθνείς μετά το πέρας των υποχρεώσεων του με την εθνική του ομάδα, τις πέρασε στην Ελλάδα. Στα ελληνικά νησιά.

Μάλιστα το εντυπωσιακό είναι πως ο Τσούμπερ είχε επιλέξει τις Κυκλάδες για τις διακοπές του και αμέσως μετά την λήξη της σεζόν και μέχρι να ταξιδέψει στην Ελβετία για να ενσωματωθεί με την εθνική του. Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του και στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα για να συνεχίσει τις διακοπές. 

Με τον Τσούμπερ να απολαμβάνει όχι μόνο τα νησιά του Αιγαίου, αλλά και τη ζωή στην Αθήνα. Εξ ου και έχει μεταφέρει πολλές φορές στους συμπαίκτες του, την σκέψη του να αγοράσει ένα σπίτι. Γενικώς ο Ελβετός αισθάνεται πολύ καλά και στην ΑΕΚ αλλά και στην Ελλάδα και αυτό πλέον (του) φαίνεται.