Επικός Γκατούζο... τρομοκράτησε παίκτη της Χάιντουκ: «Έλα τελείωνε και άντε γαμ@@@» (vid)

Επικός Γκατούζο... τρομοκράτησε παίκτη της Χάιντουκ: «Έλα τελείωνε και άντε γαμ@@@» (vid)

Sportal newsroom 17:29 - 07.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:29 - 07.08.2024

Για ακόμη μία φορά ο Τζενάρο Γκατούζο έκλεψε την παράσταση με την αυστηρότητα του και έγινε viral...

Η ΑΕΚ σε περίπτωση που ανατρέψει το εις βάρος της 3-1 κόντρα στη Νόα στη ρεβάνς της «OPAP Arena» θα αντιμετωπίσει τη Χάιντουκ Σπλιτ στα playoffs του Conference League.

Προπονητής της κροατικής ομάδας είναι ο Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος έχει βάλει στόχο να τη φέρει ξανά στην κορυφή του εγχώριου πρωταθλήματος της και αν σε κάτι δίνει μεγάλη βάση αυτό είναι η πειθαρχία.

Το βουβό ταξίδι της επιστροφής της ΑΕΚ, η ανοιχτή γραμμή του Αλμέιδα με την διοίκηση και οι μεταγραφές
CONFERENCE LEAGUE

13:57 - 07.08.2024

Το βουβό ταξίδι της επιστροφής της ΑΕΚ, η ανοιχτή γραμμή του Αλμέιδα με την διοίκηση και οι μεταγραφές

Η αποστολή της Ένωσης επέστρεψε ξημερώματα στην Αθήνα με πολύ βαρύ κλίμα, αλλά η διαχείριση της κατάστασης θα γίνει με καθαρό μυαλό και χωρίς να γίνει κάτι περισσότερο από τις συνεχείς επαφές που έτσι κι αλλιώς υπάρχουν ανάμεσα στον προπονητή και τον ιδιοκτήτη

Είναι γνωστό πως ο Ιταλός τεχνικός είναι αρκετά αυστηρός με τους παίκτες του εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων και το απόδειξε για ακόμη μία φορά. Λίγο πριν την έναρξη της συνέντευξης Τύπου εν όψει του αγώνα με τη Ρουζομπέροκ, ο Φιλίπ Κροβίνοβιτς άρχισε να χαιρετάει κάποιους ανθρώπους.

Και λίγα δευτερόλεπτα μετά ήρθε η απότομη προσγείωση από τον Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος γύρισε και του είπε: «Φιλίπ, μην μιλάς πολύ, έλα, τελείωνε και άντε γαμ@@@!». Και ο ποδοσφαιριστής της Χάιντουκ κατάλαβε ότι δεν τον παίρνει να ανοίγει συζητήσεις, σπαταλώντας χρόνο...

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!