Ό,τι πιο ανατριχιαστικό θα δεις σήμερα: Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Μαλινόφσκι που τρόμαξε τους πάντες (vid)

Ο τραυματισμός του Ρουσλάν Μαλινόφσκι

i

PrtScr

Ό,τι πιο ανατριχιαστικό θα δεις σήμερα: Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Μαλινόφσκι που τρόμαξε τους πάντες (vid)

Κώστας Τόπας 13:58 - 22.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:36 - 22.09.2024

Ο 31χρονος Ουκρανός ποδοσφαιριστής της Τζένοα, Ρουσλάν Μαλινόφσκι, υπέστη έναν ανατριχιαστικό τραυματισμό κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Βενέτσια.

Ο μέσος της Τζένοα, Ρουσλάν Μαλινόφσκι, ήταν ο πρωταγωνιστής ενός από τους πιο ανατριχιαστικούς τραυματισμούς μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν στη Serie A αλλά και σε όλη την Ευρώπη. Ο 31χρονος Ουκρανός στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης, δεν μπόρεσε να συνεχίσει στο ματς με τη Βενέτσια αφού υπέστη ανατριχιαστικό τραυματισμό.

Μια εντελώς ατυχής κίνηση, αλλά που είχε τρομερό αποτέλεσμα. Σε μια ενέργεια να γίνει κάτοχος της μπάλας, ο Μαλινόφσκι, αναγκάστηκε να πέσει στο έδαφος για να φτάσει πριν από τον αντίπαλο, αλλά το πόδι στήριξης του κόλλησε στο χορτάρι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να σπάσει επί τόπου τον αστράγαλό του, παρότι δεν συγκρούστηκε με κανέναν άλλο παίκτη.

Η εικόνα είναι τρομερή: ο αστράγαλος «κοιτάζει» προς την άλλη κατεύθυνση του ποδιού. Προφανώς ο ποδοσφαιριστής χρειάστηκε να φύγει από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο και με ξεκάθαρα σημάδια πόνου.

Η βοήθεια ήρθε αμέσως, δεδομένης της σοβαρότητας του τραυματισμού, αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα για να αμβλύνουν τις συνέπειες. Ο ποδοσφαιριστής έφυγε κατευθείαν από το γήπεδ για το νοσοκομείο και ο κόσμος του ποδοσφαίρου αναμένει την επίσημη ιατρική δήλωση της Τζένοα με λεπτομέρειες σχετικά με τον τραυματισμό του Μαλινόφσκι. Οι αντιδράσεις των συμπαικτών του δείχνουν τη σοβαρότητα του τραυματισμού.

Σε ηλικία 31 ετών, ο Ουκρανός επιθετικός μέσος, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε ομάδες επιπέδου Σαχτάρ, Γκενκ, Αταλάντα και Μαρσέιγ, εντάχθηκε στη Τζένοα τον περασμένο Ιανουάριο, έναντι επτά εκατομμυρίων ευρώ. Στο παρελθόν είχε δοθεί δανεικός στην ιταλική ομάδα από τον προαναφερθέντα γαλλικό σύλλογο.

Ο αριστεροπόδαρος, Μαλινόφσκι ξεχωρίζει για το απίστευτο σουτ από απόσταση, βρίσκοντας συχνά δίχτυα. Εως τώρα με τη Τζένοα έχει καταγράψει 36 εμφανίσεις, με απολογισμό τέσσερα τέρματα και τρεις ασίστ. Ωστόσο, τώρα θα πρέπει να δούμε πώς και πότε θα επιστρέψει από έναν τραυματισμό αυτού του διαμετρήματος.