Η κοπέλα του Μπάρτρα είναι topless στις Μαλδίβες και κολυμπάει με καρχαρίες (vid)

Τζέσικα Γκοϊκοετσέα

i

©goicoechea

Η κοπέλα του Μπάρτρα είναι topless στις Μαλδίβες και κολυμπάει με καρχαρίες (vid)

Κώστας Τσιακλής • 11:21 - 01.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:28 - 14.08.2024

Η κοπέλα του Μάρκ Μπάρτρα, Τζέσικα Γκοϊκοετσέα, απολαμβάνει τις διακοπές της στις Μαλδίβες κάνοντας γυμνή, ηλιοθεραπεία ενώ τολμάει να κολυμπήσει και με καρχαρίες.

Η κοπέλα του Μάρκ Μπάρτρα, Τζέσικα Γκοϊκοετσέα, είναι influencer και αποφάσισε να περάσει λίγες μέρες διακοπών στις Μαλδίβες. Η 26χρονη θέλησε να μοιραστεί με τους ακόλουθους της όμορφα πλάνα από τα παραδεισένια νησιά του Ινδικού Ωκεανού και αποφάσισε να δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες και βίντεο από τη διαμονή της εκεί.

Η 26χρονη έχει αξιοποιήσει στο έπακρο αυτή την εμπειρία για να απολαύσει τη θάλασσα, να κάνει ηλιοθεραπεία και δεν δίστασε να βουτήξει ακόμα και με καρχαρίες. Ο σύντροφος της, Μαρκ Μπάρτρα, που αυτή τη στιγμή είναι συμπάικτης με τους Τάσο Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη στην Τρανζοσπόρ, απάντησε στη δημοσίευση της influencer, λέγοντας: «Χρειάζεστε κάποιον να σας βοηθήσει με το επόμενο γύρισμα της Jessica; Είμαι μέσα».

Η Τζέσικα Γκοϊκοετσέα ασχολείται με το μόντελινγκ από τα 16 της και μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με διάσημα brands και οίκους μόδας, όπως η Puma και η Calvin Klein, ενώ έχει υπάρξει μέλος της Victoria’s Secret. Επιπλέον έχει ποζάρει επίσης σε περιοδικά όπως η Vogue, το Glamour, το Elle, το GQ και το Esquire.

Πριν μερικά χρόνια, το 2019 αποφάσισε να δοκιμαστεί και στον χώρο του fashion design, λανσάροντας το δικό της brand ένδυσης, το GOI. Στο παρελθόν είχε προηγηθεί το πέρασμά της και από το χώρο των social media influencing, που κι αυτό στέφθηκε με τρομερή επιτυχία. Η Jessica Goicoechea αποτελεί μία από τις πιο επιδραστικές influencer της Ισπανίας. Μάλιστα, πρόσφατα βραβεύτηκε στην τελετή των Premios Ídolo για την επιρροή της στο Instagram, εκεί όπου φόρεσε ίσως το πιο αποκαλυπτικό φόρεμα της βραδιάς.