Δανεικός στη Νυρεμβέργη ο Τζίμας - Πετάει για Γερμανία

Ο Στέφανος Τζίμας

i

©intime

Δανεικός στη Νυρεμβέργη ο Τζίμας - Πετάει για Γερμανία

Μάνος Τσαλγατίδης 14:44 - 25.06.2024 / Ανανεώθηκε: 14:50 - 25.06.2024

Ο ταλαντούχος στράικερ του ΠΑΟΚ θα παραχωρηθεί δανεικός για ένα χρόνο στη Νυρεμβέργη χωρίς οψιόν αγοράς.

Ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με τη Νυρεμβέργη για τον δανεισμό του Στέφανου Τζίμα, με τον νεαρό φορ του Δικεφάλου να ετοιμάζεται να αναχωρήσει άμεσα για τη Γερμανία.

Ο ίδιος θα παραχωρηθεί δανεικός για ένα χρόνο χωρίς οψιόν αγοράς, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να εξελιχθεί.

Ο Στέφανος Τζίμας αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του ΠΑΟΚ κι ένα από τα ταλέντα του συλλόγου που έχει αφήσει πολλές υποσχέσεις.

Τη σεζόν που μας πέρασε, ο 18χρονος επιθετικός πήρε ευκαιρίες από τον Ράζβαν Λουτσέσκου, δείχνοντας αρκετά δείγματα του ταλέντου του και συνολικά με τον Δικέφαλο στο στήθος σε όλες τις διοργανώσεις μέτρησε 24 συμμετοχές, με απολογισμό πέντε γκολ και μία ασίστ.

Όπως είναι λογικό με τις εμφανίσεις του, τράβηξε τα βλέμματα ομάδων του εξωτερικού και πλέον είναι έτοιμος να γίνει κάτοικος Γερμανίας. Θυμίζουμε πως πριν μερικά 24ωρα ο Τζίμας ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2028, με τον Δικέφαλο να υπολογίζει πολύ σε αυτόν.

Το γεγονός πως η Νυρεμβέργη έχει προπονητή τον Κλόζε, έναν θρύλο επιθετικό, έπαιξε ρόλο στην απόφαση του Τζίμα, ο οποίος θεωρεί πως μπορεί να τον βοηθήσει να εξελιχθεί για αυτό κι έδειξε μία προτίμηση στη γερμανική ομάδα.