Διπλή πρόταση δανεισμού σε ΠΑΟΚ για Τζίμα

Τζίμας

i

© Intime

Διπλή πρόταση δανεισμού σε ΠΑΟΚ για Τζίμα

Μάνος Τσαλγατίδης 15:57 - 22.06.2024 / Ανανεώθηκε: 16:01 - 22.06.2024

Ο Στέφανος Τζίμας έχει τραβήξει τα βλέμματα ομάδων του εξωτερικού.

Ο Στέφανος Τζίμας αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του ΠΑΟΚ κι ένα από τα ταλέντα του συλλόγου που έχει αφήσει πολλές υποσχέσεις.

Τη σεζόν που μας πέρασε, ο 18χρονος επιθετικός πήρε ευκαιρίες από τον Ράζβαν Λουτσέσκου, δείχνοντας αρκετά δείγματα του ταλέντου του και συνολικά με τον Δικέφαλο στο στήθος σε όλες τις διοργανώσεις μέτρησε 24 συμμετοχές, με απολογισμό πέντε γκολ και μία ασίστ.

Το γκολ του Σίμονς, η κόντρα στο Twitter και η αναφορά στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ του 2018 (vid)
EURO 2024

10:45 - 22.06.2024

Το γκολ του Σίμονς, η κόντρα στο Twitter και η αναφορά στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ του 2018 (vid)

«Φωτιά» πήρε το Twitter με αφορμή τη φάση του γκολ που πέτυχε ο Σίμονς στο Ολλανδία - Γαλλία και την ακύρωσή του για οφσάιντ. Στην Ελλάδα, λοιπόν, το εν λόγω τέρμα συνδέθηκε με εκείνο του Βαρέλα, στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ του 2018.

Όπως είναι λογικό με τις εμφανίσεις του, έχει τραβήξει τα βλέμματα ομάδων του εξωτερικού. Μάλιστα, η Λουγκάνο από την Ελβετία και η Νυρεμβέργη από την Γερμανία έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, ώστε να δανειστούν τον ποδοσφαιριστή για την σεζόν 2024/25.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια οριστική εξέλιξη και το συγκεκριμένο θέμα θα αποφασιστεί άμεσα από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ενώ από την πλευρά του παίκτη, θεωρείται προτιμότερο να μετακινηθεί ο ίδιος στη Γερμανία.

Θυμίζουμε πως πριν μερικά 24ωρα ο Τζίμας ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2028, με τον Δικέφαλο να υπολογίζει πολύ σε αυτόν. Γι΄ αυτόν το λόγο αν υπάρξει τελικά δανεισμός, ο σύλλογος δεν θέλει να μπει ρήτρα κάτι που και οι δύο ομάδες δείχνουν να το... σέβονται.

Το γεγονός πως η Νυρεμβέργη έχει προπονητή τον Κλόζε, έναν θρύλο επιθετικό, ίσως παίξει ρόλο στην απόφαση του Τζίμα, ο οποίος θεωρεί πως μπορεί να τον βοηθήσει να εξελιχθεί για αυτό και δείχνει μια προτίμηση στη γερμανική ομάδα.