Τζίμας: «Έχουμε ρεπό, οπότε θα πάω κανονικά σχολείο αύριο»

Στέφανος Τζίμας

i

©intime

Τζίμας: «Έχουμε ρεπό, οπότε θα πάω κανονικά σχολείο αύριο»

Δημήτρης Χούπης 18:45 - 21.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:28 - 14.08.2024

Ο σκόρερ του πέμπτου γκολ του ΠΑΟΚ, Στέφανος Τζίμας σχολίασε χιουμοριστικά μετά το παιχνίδι ότι από τη στιγμή που αύριο δεν έχει προπόνηση θα πάει κανονικά στο σχολείο.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε «αέρας» από το Πανθεσσαλικό επικρατώντας του Βόλου με 5-1 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο σκόρερ του πέμπτου γκολ του «δικεφάλου», Στέφανος Τζίμας ανέφερε χιουμοριστικά ότι από τη στιγμή που δεν έχει προπόνηση θα πάει κανονικά στο σχολείο. Ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι στόχος του είναι να βελτιώνεται κάθε μέρα. 

Αναλυτικά όσα είπε

Για το αν αύριο θα πάει στο σχολείο: «Αύριο έχουμε ρεπό, άρα θα πάω κανονικά

Για τη σημερινή του απόδοση: «Θέλω να βελτιώνομαι καθημερινά, δουλεύω σκληρά και στόχος μου είναι φτάνω όλο και υψηλότερα».

Για τη σχέση του με τον Τάισον: «Γενικά βοηθάει όλους εμάς τους νέους. Είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και μας προσέχει».

Για τη συνέχεια: «Είμαστε σε ένα καλό μομέντουμ και θέλουμε να το διατηρήσουμε. Έχουμε μπροστά μας μια σειρά με δύσκολα παιχνίδια. Πηγαίνουμε βήμα - βήμα το κάθε παιχνίδι. Έχουμε μία εβδομάδα μπροστά μας για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό». 

Για το αν πιστεύει πως ο μεγάλος αριθμός τερμάτων που έχει πετύχει φέτος ο ΠΑΟΚ οφείλεται στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών ή στην γενικότερη λειτουργία της ομάδας: «Πιστεύω πως οφείλεται και στα δύο».